2020. június 15., hétfő

Térkő tisztítás

Ajánlott vegyszerek a térkő ápolására, karbantartására. Normális körülmények között a térkövek nem igényelnek különösebb karbantartást, . Térkő (pld. viacolor) tisztítása magasnyomású mosóval, főleg Budapest és vonzáskörzetében. A növényápolás mellett a tavaszi kerti munkák része a díszburkolat, a térkövek felújítása, gondozása.


Ha hosszú ideig szeretnénk . Környezetkímélő és kényelmes térkő tisztítás.

Az utóbbi évek fejlesztéseink köszönhetően léteznek derék- és növénybarát, környezetkímélő . Nagyon nagy hülyeséget csináltam! A fa kerti székeinket tegnap védő olajjal kentem át. Első ránézésre nem csöpögött, de a végére a . Használható: térkőre , műkőre, betonra, klinkertéglára. A tisztítandó felületet enyhén nedvesítsük meg, majd a TÉRKŐKTISZTÍTÓ-t hígítatlanul, . TÉRKŐ TISZTÍTÓ POR – TÉRKŐ TISZTÍTÁS KÖNNYEDÉN. Benzin, olaj és zsír eredetű szennyeződések gyors és maradéktalan eltávolítása.


Tiszta térkő, térkőtisztító.

Az Ifotech Clean Kft. Professzionális térkőtisztítás. Térkő tisztítás , padozat, térburkolat tisztítási munkákat vállalunk az ország. Kültéri burkolatok tisztítása, rozsda, olajfolt, állati szennyeződések maradéktalan eltávolítása. A Semmelrock nemcsak gyártja a térköveket , hanem gondoskodik az elkészült burkolatok megfelelő karbantartásáról és tisztításáról is.


Kültéri felülettisztítás, viacolor takarítás, térkő tisztítás , meleg vizes magasnyomású mosóval, olaj, zsír,. Térkõ tisztítás gõzborotvával, padlómosó adapterrel. Térkővel, betonnal, burkolólappal fedett járófelületek, udvarok, kocsi bejárók, teraszok stb.


A magasnyomású tisztítás, rosszul kivitelezve maradandó károsodást okozhat a térkövön. A térkő tisztítása különös odafigyelést igényel. Szerző: admin Címkék: térkő , udvar, magasnyomású mosó. A tavaszi nagytakarítás keretében célszerű házunkon kívül is elvégezni a tisztítási feladatokat, . Társaságunk mindig törekszik arra, hogy új technológiákat vezessen be. Emellett célunk, hogy a . Magasépítés, mélyépítés.


Felújítás, új épületek építése. Hőszigetelés és gépi vakolás. Villanyszerelés és gépészet.

Takarítás közben kiválogatunk bármilyen veszélyes hulladékot, rendbe rakjuk az eszközöket, felszereléseket, A takarítás során megőrzünk minden hivatalos . Az oldal kültéri tisztítással foglalkozik. Azon belül térkövek , csarnokok, raktárak, mélygarázsok padlójának tisztításával, állagmegóvásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.