2020. július 30., csütörtök

Tűzi barnítás

Teljesen szilár kemény, tartós kétkomponensű expoxi bázisú önterülő bevonat Termékleírás A CONIFLOOR 4kétkomponensű, oldószermentes, színes, . Az eljárás alapelve, hogy a bevonandó anyagot, előterméket, a bevonat anyagául szolgáló fém ionjainak oldatában katódként kapcsolják. Anódként legtöbbször . Kopásálló bevonat járófelületre. Kunststoff flüssig - Muanyag padlófesték.


A COROR Klórkaucsuk Bevonat alkalmas kül- és beltérben fa, fém , üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok,. Kémiai fémezés speciális kémiai reagensek alkalmazása fém bevonat. A Chrome Style anyagokat szinte bármire fel lehet vinni, pl: üveg, fa, műanyag , fém ,. Az antigraffiti bevonat felvihető beton, tégla, márvány, aszfalt, fém ,. Ferrokémia Antigraffiti bevonat liter.


Csomagolás: literes műanyag vödör. A festékkel fémfényű , metál bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben. Fém , fa, üveg, kerámia és egyes műanyag felületek festésére.


Nagy UV-fény állóságú, kemény, kopásálló, színtartó bevonat. Műanyag hajófesték térhálósító. A fém pigment bevonatok a fémes felületek korrózióvédelmét szolgálják.


A WEICON Kenhető Cink Bevonat esetében fém pigment lapocskák kerülnek a . A bevonat elasztikussága és UV állósága alkalmassá teszi autó abroncs, ponyva , gumicsónak stb. Tapad fémre (alumínium, horgany), fára, PVC-re. A szívósan rugalmas bevonat mechanikai igénybevételeknek ellenáll, kopás, karcolás,.


A felület előkészítés célja a fém tiszta felület elérése, a szennyeződések. A különféle festékbevonatok (egyéb műanyag bevonatok ) felhordására már évtizedes . Tevékenység: gyűjtse össze a műanyagbevonatok előnyös tulajdonságait! A nikkelezés az egyik leggyakrabban alkalmazott bevonat fémtárgyak korrózió . A korrózióvédelem feladata fém és egyéb anyagok felületről induló kémiai lebomlástól (korrózió). A műanyag alapú bevonat tartósságát égetéssel növelik. Selyemfényű, vízzel hígítható univerzális festék fal- fa- és fém -, könnyűfém és kemény.


Trinát Unitop Univerzális festék, mint műanyagfesték : a felület előkészítése . Nem megfelelő bevonatok eltávolítására, kifejezetten az ipari felhasználók részére. A Kerámiaszóráshoz hasonlóan műanyag port hordunk a szórandó felületre, azt utólag beolvasztjuk. Sérült kerámiabevonat műanyaggal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.