2020. augusztus 4., kedd

Univerzális fúrósablon

BLUM univerzális fúrósablon ZML. Sablon előlaprögzítő vasalatok rögzítési pozícióinak bejelölésére vagy . Univerzális fúrósablon. Ez a film bemutatja az univerzális fúrósablon működését LEGRABOX felhasználásnál.


A képek csak illusztrációk, melyek nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. Akkor szoktam ajánlani, mikor több csapolási munka van, mivel a két összecsapolandó. FKP6tiplifúrósablon FKP1fúrópersellyel 6mm hosszú univerzális fúrósablon oldalsó tiplizéshez, bútorkorpusz összeállításához. A furatok mm- es . A tipliző sablon felületbe integrált sablonokkal rendelkezik polc tartókra és . Tisztelt partnereink. A jelenlegi helyzetre való tekintettel.


Megkérjük szakember partnereinket, hogy . Ráütődő és Közé záródó változat. Jelölés és méregetés nélkül univerzálisan. A rozettás kilincseket javasolt átmenő csavarokkal felszerelni, gyakran nincs is más lehetőség. Szállítási határidő: 3-munkanap.


Sablon a szerelőtalpak, erőhordozók, korpuszsínek és adapterek . Bútorkellék Blum ZML. REMS fúrósablon Titan fúróállvány tartófuratainak egyszerűbb kijelöléséhez. Az új DOMINO korpusz- és bútorösszekötők egyszerűen és univerzálisan. Hewi univerzális kilincs fúrósablon.


Kérjük, hogy a bejárat előtt . Q fúrósablon kilincs és keskeny bejárati garnitúrákhoz. Az új állítható univerzális furótokmánnyal gyorsan és pontosan kifúrhatók a hengerfejeken és a kipufogó . Korpuszrögzítésnél is használható. Szerelőtalp jelölő sablon. Befúrópánt, részes. Behajtó szerszám USV csavarhoz, x 30.


Pontozó sablon LEGRABOX fiókhoz. Fúrósablon csapos mm. A fenéklap és hátfal precíz . A Neon egyike klasszikus, univerzális sablonjainknak.


A kezdőlapon megjelenő termékdobozokban . MP fúrósablonAz átmenő csavaros kilincsgarnitúrák pontos és biztonságos szereléséhez. A termék raktárról azonnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.