2020. október 29., csütörtök

Üvegtapéta

Ahová ez a fóliatekercs begurul, ott hamarosan nem lehet ráismerni az ócska, kopott konyhabútorra. A munkafelületet is lecserélhetjük: a Classic típusú fóliák. Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Vörös rózsa mintázatú öntapadós fólia fekete alapon!


Egy igazán költséghatékony. Egy tekercs 200x45cm méretű öntapadós fóliát tartalmaz.

Folia könyvborító fólia öntapadós 40cmx10m tekercs. Méretre vágva is kapható nemcsak tekercsben. Keskeny öntapadós fóliák széles kínálata a legjobb áron! Matt zöld öntapadó fólia.


Rendezze be otthonát Praktikusan! Elérhetőség: Raktáron. Az öntapadós fólia felhasználási területe rendkívül széleskörű.


Ft–14 9200 Ft - ‎Raktáron Weissesche d-c-fix öntapadós tapéta bútorfelújításhoz.

Tükörfólia 45cm szélességgel és 5m hosszúsággal! A pontos méretekről az adott tapéta . Ft–19 6600 Ft - ‎Raktáron ÁTLÁTSZÓ FÉNYES ÖNTAPADÓS ÜVEGFÓLIA - Fóliamánia. Válaszd a Fóliamánia Webáruház kiváló minőségű öntapadós fólia termékeit.


Lemosható, vízálló műanyag felület. Mivel ezek a tapéták tekercsben kaphatók, előfordul, hogy kiterítésükkor a . A d-c -fix öntapadós fólia (öntapadós tapéta) lemosható, vízálló műanyag felületű. Rámutatott néhány tekercs öntapadós fóliára. A legfelső deszkára a férfi már felragasztotta a fóliát. Legalábbis megpróbálta.


Karbon fólia fehér, öntapadós  A fólia tekercsben kapható, mérete: x m. A megadott ár méterre vonatkozik. Felülete 3 látványra és tapintásra teljes . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. HP öntapadós tekercs polipropilén fóliák - Hewlett-Packard termékek internetes áruháza - Net Kft. Ft (Bruttó: Ft).


Xeikon digitális nyomdagépekhez.

Monomer hengerelt, öntapadós , nyomtatható, fólia. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos . Egyéb építkezések , felújítások - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, . Kültéri alkalmazásra használható öntapadó vinyl fólia ideális kirakatdekorációkhoz, üzletdekorációhoz. Egyedi formavágása is lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.