2020. november 24., kedd

Vintage zöld

Vintage zöld

Pentart matt akrilfesték vintage zöld. Vízbázisú, vízzel hígítható matt akrilfesték mindenféle felület színezésére, megfelelő előkészítést követően. Pasztell kaktusz zöld színű krétafesték. Lágy, jól fedő, gyorsan száradó vízbázisú krétafesték.


Vintage zöld

Matt akrilfesték ml vintage zöld a Matt akrilfesték kategóriában - most 6Ft- os áron elérhető. Vintage , zöld , virágos, pöttyös. Jól fedő, vízbázisú hobbi akrilfesték. Felhasználható fára, gipszre, kőre, hungarocellre, és a legtöbb.


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Méret: Magassága: cm. Anyaga: Velúr Márka: Ib Laursen Az ár egy darab . Akrilfesték matt, ml, vintage zöld. Kiváló minőségű finom pigmentszerkezet.


Vásárold meg azt a terméket és szerezz pontot aminek értéke Ft. FIGYELJ A KISZERELÉS - MÉRET VÁLASZTÁSRA! A zöld szín átvette az uralmat a lakberendezésben. Ez az év színe, és mi imádjuk.


Ha téged is magával ragadott a csodálatos, természetes zöld. Virág, ajándék -és esküvői dekorációhoz 1-napon belül, akár ingyenes szállítással is! Woodstock vintage bögre - zöld a Termoszok, bögrék, poharak, kulacsok kategóriában - most 1. Ez a vintage zöld retro konyhai mérleg gyönyörű és praktikus segítőd lehet főzés, sütés közben. Rozsdamentes acélból készült, időt álló darab. Nagyon világos volt, hatalmas ablakokkal, és vintage stílusban berendezve.


Vintage zöld

A kanapé fehér, a párnák szürke . ARIETE 1GR VINTAGE kenyérpirító, zöld a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Kellékszavatosság: év . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés legújabb . Modern étkezőfotel, ánizs zöld - VINTAGE. Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt. Régi idők hangulatát idéző, vintage stílusú bögre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.