2020. december 17., csütörtök

Üvegékszer workshop

Muránói üvegékszer workshop. Megismerheted muránó ezerarcú virágait a millefiorit. A workshop-on csak és kizárólag muránói üveggel dolgozunk.


Találd meg a hozzád illő színeket és technikákat! MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop. A Bodzsi Üvegékszer kreatív műhelyében bónuszunkat beváltva most az egyik igazán különleges muranói üvegtípus, a millefiori varázslatos . Az ékszerdobozod kedvenc darabjai . Egyedi ékszereket készíthetnek a segítségemmel, teljesen kezdők is bátran jelentkezhetnek! Ft, kedvezménnyel.


Az üvegékszer készítés. Ha te is rajongsz a színesen ragyogó, páratlanul különleges ékszerekért, ha mindig is foglalkoztatott az üvegékszer készítés, . Czinamon-ékszer az egyediséget, a különlegességet, a kézi munkát jelenti. Ha egyedi ékszerre vágysz, akkor neked készültek ezek az üvegékszerek ! Swarovski ékszer workshop. Kreatív workshop - Üvegékszer készítés. Március 7- én üvegékszert készíteni, illetve kipróbálni az üvegolvasztást.


Ajándék Webshop Üvegékszer készítés: Üvegékszer készítés, üvegékszer készítő tanfolyam. Szereti az egyedi, különleges üvegékszereket , de nem . Fekete arany-lazac üvegékszer szett nyaklánc, gyűrű, pötty fülbevaló ( magdidesign) - Meska. Ha Te is rajongsz a színesen ragyogó, páratlanul különleges ékszerekért: ha mindig is foglalkoztatott az üvegékszer készítés, ha szivesen . Ezúton szeretném megosztani mindenkivel, hogy:Novemberben ismét lesz ÜVEGÉKSZER KÉSZÍTŐ WORKSHOP KÉT HELYSZÍN, HÁROM . Hétvégi univerzum ékszerkészítő workshop a belvárosban. VAGY egy napos üvegékszer készítő tanfolyam. Adventi Üvegékszer Készítő Workshop az AvVenturin Stúdióban.


Naspolya Üvegműhellyel, ami most hozzánk . Igen, a játékban nem . Jewellery Workshop , Fused Glass Jewelry. Saved from ekszer-ajandek-webshop. Viltor webáruház rendszer - Zárva tartó webáruház. Nyaralj Omis tengerpartján. Istria Tours, Horvátország, Omiš.


Bakancslistához adom! Muranói üvegékszer workshop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.