2021. május 20., csütörtök

Ytong 600x200x75 ár

Kandalló előfalazására is beépítheti. Plusz szállítási költség. Online rendelés. Előfalazó lapok mérete. Egy raklapon 1db . Pef 75: 600x200xmm. Kérj egyedi árajánlatot.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A Pvá válaszfal téglák belső nem teherhordó térelhatároló és válaszfalak . A webáruházban megadott ár egy rakatra vonatkozik, és tartalmazza az ÁFA-t! Felhasználási területek. UjHazCentrumBudapestZrt › posts ar-ar. Az árak egy raklap vagy afeletti vásárlás esetén érvényesek.


Rakatnorma: Igény szerint. Ytong pef 600x200x(előfalazó). Anyagszükséglet: Igény szerint. Ft,-4Ft,- Jobb árat szeretnék! Webáruház árai bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ-t.


YTONG Pve falazóelem 600x200x200. A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Megnevezés, Típus, Leírás, Ár Bruttó. Belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére használják. Falazó és zsaluzóanyag,.


Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó ytong kategóriába tartozó termékek árait! Gyártó: Xella Magyarország Kft. Száraz betonok árak , akciók.


Ha mindenáron meg kell oldani, akkor csakis lábtámasszal, és esetleg hátul. Kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező válaszfal falazóelem. Olcsó eladó új és használt eladó ytong tégla. Eladó -boltbezárás miatt- áron alul a képen látható Berkel típusú szeletelőgép!


Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az . A beszállításra kerülő anyagok egységára tartalmazza, a fel-le rakodás, a ki-be. LB-Knauf homlokzati hőszigetelő rendszerek. Egyösszegű nettó ajánlati ár (HUF) Súlyszám - 70.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.