2016. november 10., csütörtök

Afro hajfonás

A hajfonás árát a haj hossza illetve a tincsek vastagsága határozza meg. Nagyon ügyesek,kedvesek voltatok ! AFROline - Minden ami hajfonáshoz szükséges. Jöjjön hát öt tévhit a sokak által haj mumusként kikiáltott fonásról. Na de egy kérdés még nyitott maradt: Hol készülhet el minőségi afro.


Attól függ hány tincs készül el milyen hosszú és vastag.

Elsősorban kanekalon műhajjal dolgozunk, ami a legjobb minőségű szintetikus haj. Végeit forró vízbe nyomjuk, így . Afro haj fonásában szeretnék egy két tippet adni. Megmutatom lépésről lépésre, hogyan fonjátok magatoknak az. Feltöltötte: Nikolett Váczi Sziasztok!


See more of Afrofonás, cornrows fonás. A dús,élettel teli hajkorona már a múlt században is a Nők ékessége volt,, a csábítás eszköze. Nincs ez másként ma sem, a szép hosszú haj , . Jelentkezz hajfonas képzéseinkre most kedvező áron.

Tanulj a szakma legjobbjaitól! Mert Budapesten mi tanítjuk meg a . Extrém és szolid afro hajfonások (afrofonás, parkettafonás, gauffree fonás , twist fonás ) sokéves tapasztalattal, több,. Holland alaphajfonás póthajjal: 29. A nálunk dolgozó hölgyek már gyerekkorukban elsajátították az afro haj. Először is fésüld hátra az összes haja majd a homlokodtól válassz le V-alakban egy szekciót, és kezd el befonni a . Európai női, férfi, gyermek hajvágás, afro fonás , hajhosszabbítás, rasztázás.


Egyéb szolgáltatás: kozmetika, műköröm, pedikűr, manikűr, masszázs. Afro és gofry hajfonás természetes és fantázia színekben is. Mivel a haj cm-t nő . Elkészítési idő: Hajmennyiségtől, hosszúságtól és sűrűségtől függően 5-óra. Post-braid haj update.


Gorgeous hair is the best revenge. Bár a fonott hajamat már egy ideje kibontottam, mégis úgy. A Jumbo Braid haj végeit az esztétikusság és a tartósság érdekében el kell égetni vagy meg kell keratinozni. A műhaj struktúrája enyhén hullámos.


A képek szerinti technikával fonás , hajhosszabbítás! Akár hozott hajból, vagy választhatóan előre, egyéb szépségápolás.

Az afrofonás a hajhosszabbítás speciális formája. A fonott haj előnyei: kevés gondozást igényel, mindig esztétikus, nem kell . Hajfonás , afrofonás, parkettafonás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.