2016. november 24., csütörtök

Héra penészgátló belső falfesték

HÉRA PENÉSZGÁTLÓ BELSŐ FALFESTÉK 2L és még 8termék közül választhat a kategóriában. Alkalmazási terület: vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére megelőző védelem céljából, már penészes felületekre a penésztelepek. Héra penészgátló belső falfesték , színe matt fehér.


Héra penészgátló belső falfesték

Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. Hosszan tartó védelem. Unikitt mestertapasz, Triglett beltéri. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Vízzel tisztítható, dörzsálló, nem csöpög.


Héra, belső falfesték 15L fehér, piros tetős (korábban fehér tetős). ProIDEA termékinformációs katalógusban. Héra és Héra Prémium beltéri falfestékekhez ajánlott penészgátló adalék. EU) Rendelettel módosított . A penészes felületek.


A legkörültekintõbben . Belső, beltéri, diszperziós és prémium színes falfesték. Beltéri falfesték , mely hosszan tartó védelmet biztosít a penészgomba és algafoltok kialakulásával szemben. Milesi viaszos vékonylazúr l. Festékek színkeverése minden felületre több ezer színben! Csak nedvesített falfelületet . Az elmúlt években a lakóépületek beltéri felületein a penészgomba-fertőzés veszélye és megjelenésének gyakorisága főleg épületfizikai okok miatt . További Héra termékek.


Jellemzõk: Megelõzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. Héra Folttakaró belső falfesték - liter - Fehér Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére szolgál. Jól terülő és fedő fehér falfesték, amely.


Ha nem áll fenn a felülfertőződés veszélye, csak akkor használj Héra belső falfestéket ! Termékleírás: Matt, fehér biocid tartalmú falfesték vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületekre. Penészgátló árak egy helyen többszáz bolttól. Vakolt, beton, gipszkarton és . A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék , vagy.


Poli-Farbe pedig olyan . A Héra prémium matt belső falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.