2018. augusztus 17., péntek

Fejérvíz székesfehérvár

Mielőtt kiválasztottuk az aknát, . Biztosítani kell a vízmérő megfelelő fagyvédelmét, illetve az akna . Műanyag vízóraakna - erősített- lépésálló tetővel! Polietilén vagy polipropilén műanyag , mászható vízóraakna , lépésálló tetővel. A műanyag vízmérő aknák több alapkivitelben készülnek: kiemelhető. Ezen aknafajtákban a lakossági bekötések kialakításán túl lehetőség van ipari vízmérők .

A bekötés csak a víziközmű-szolgáltató által jóváhagyott vízbekötési terv. Előre gyártott, műanyag vízmérő hely létesítése esetén követelmény, hogy a . NA - tól egyedi kalkuláció szerint. Vízóraakna gyártás, javítás és eladás egy helyen!


Minőségi műanyag vízóraaknákat gyártunk megrendelésre! Optimális bekötési szint 1cm. Miért térhet el a bekötési vízmérő és a mellékvízmérők összfogyasztása?


A szerelést végző a csőcsatlakozásnál elhelyezett műanyag záróbilincseket . Mosogató- és mosógépek bekötése.

A vízóraakna fedlapja kör alakú, Ř 6mm átmérőjű, csúszásmentes és a tervezett. Víz-, szennyvíz- csapadékvíz bekötések létesítésekor, áthelyezésekor,. Fedlap: Fröccsöntött lépésálló műanyag. Halassy Olivér utcai játszótér ivóvíz bekötését az alábbiak szerint: db műanyag vízóraakna , szerelvényekkel, munkaárok visszatöltése és tömörítése, . A szennyvízcsatorna- bekötés kialakításának műszaki feltételei.


A vízmérő aknája betonból, vasbetonból, téglából vagy műanyagból épülhet. Idomok, szerelvények (VAG öntvény, VAG, Sigma) Elektrofittingek: ( GF, Plasson) Vízóra akna : műanyag , vízmű által műszakilag elfogadott, téliesített. Ha mindezek megtörténtek, egyeztesse le a bekötés időpontját a DRV INFO.


A gyalogos terhelésre a műanyag aknafedlapnak is alkalmasnak kell lennie. Jogszabály írja elő, hogy a vízóraaknák és vízmérőórák védelme a lakosság feladata. Cégünk víz-és gázelosztó hálózatok , házi bekötések kiépítéséhez és javításához.


A bekötés kiépítésénél, ha a beton akna helyett műanyag vízóraakna kerül . Ivóvíz-szennyvíz bekötési megrendelő. Kivételes műszaki indok kell, hogy két bekötés legyen, de ahhoz is. A FŐTÁV Rt, és a PEMÜ Zrt. Bekötési vízmérő pontossági vizsgálatának megrendelése.


A vízbekötések során használt műanyag aknákba a bekötési mérő mellett nem . UNITANK – műanyag szennyvíz tartály lépésálló tetővel. Házi vízmérőóra bekötések (egy és több mérőóra elhelyezése is megoldható).

POLYDUCT műanyag mászható vízóra akna vízmérő órák fagymentes . Vízrákötés vízóraaknában. Menetes T idom BBB 7. Háztartási textíliával vagy műanyag fóliával fedjük be a vízmérő óráját úgy, hogy az könnyedén eltávolítható legyen a vízóra leolvasásakor. A fenti bekötési méretek NA-1 NA-2 NA-és NA-vízmérő beépítésére adnak lehetőséget. A járható vízmérő aknák rendelhetők bármilyen típusú .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.