2018. augusztus 24., péntek

Kutyaketrec xxl

Ketrecek kutyák szállításához. Stabil, nagyobb kutyák számára ajánlott jobban, de kisebb termetűeknek is . A kutyaszállító ketrec Önnek és kutyájának is biztosítja a biztonságos, kényelmes utazást. Az autó csomagtartójába is berakható.


Ez a kutyaház alumíniumból és . Trixie alumínium kutyaszállító ketrec. Ingyenes kiszállítás. Termékvariánsok. Erős alumínium keretes szállítóketrec kutyák, macskák szállításához . Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún.


Sütibeállításokkal kapcsolatos információk. Keressen minket a hozzávalókért! Rendezvénysátort keres, grillpartyt tervez vagy csak egy medencés partyt? A dupla kutyaszállító ketrec pontosan a kutyák igényeihez igazodik. Több méretben kapható kutyaszállító fémketrec.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A szállítóketrec alumíniumból és furnérozott fából készült, rendkívül könnyű és mégis . LEÍRÁS A szobakennel vagy kutyaketrec lakásba, ideális akár odahaza, utazásokon, állatorvosnál vagy akár kiállításokon. Bármilyen helyzetben, amikor a . Vásárolj egyszerűen kutyaszállító ketrecet , a Decathlon webáruházából! Kiválóan szellőzik, mind a négy oldalán, és biztonságosan . Könnyen tisztítható, összecsukható. A Ferplast Holiday egy erős szövetből készült, kényelmes és tágas kutyaszállító box a kedvencének.


L-es fém alumínium kutyabox kutya macska cica szállítóbox kutya box utazó autós . Kínálatunk: szállító boxok és táskák. Kutyabox mérete: 75x46xcm. Bár kivehető válaszfalának köszönhetően, szükség esetén egyetlen nagy boxá átalakítható – ráadásul . KUTYASZÁLLÍTÓ KETRECEK A LEGJOBB ÁRON NÁLUNK!


ERŐSS, AJTÓVAL, ÉS TÁLCÁVAL. Egyedi kutya szállító box. A gépkocsik egyedi méretezése is szerint gyártjuk ( hátsó ülés dőlés szöge, ajtók dőlése, kerékjárat stb. figyelembe vételével).


Az Állatbiztonsági Központ (CSP) jelenlegi tesztjében néhány ismert kisállat hordozót és kutya ketrecet vizsgált, hogy azok mennyire bírják a . A ketrecnek akkorának kell lennie, hogy az állat képes legyen egyenesen állni vagy ülni anélkül, hogy hozzáérne a ketrec tetejéhez, továbbá meg kell tudnia . A szállítók, box-ok és szállító ketrecek ideális megoldást jelentenek hosszú utakra vagy kiállítások alkalmával. Ez idő alatt a szállító kutyaházként is . Az időtlenül modern kutyaszállító nagyszerű lehetőség arra , .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.