2020. április 6., hétfő

Trinát alapozó

Alapozáshoz és közbenső réteg festéséhez keresel alapozó festéket fára vagy fémre? Száradási idő ‎: ‎óra Felhordás módja ‎: ‎Ecsettel, lakkhengerrel vagy. Könnyen ecsetelhető, megfelelő berendezéssel szórható.


Jól csiszolható alapozófesték fa- és fémfelületek kezeléséhez. Az alapozás célja új vagy felújítandó ablakkeretek, ajtók, és egyéb fából készült . Kültérre és beltérre is használható. Fafelületek alapozó festésére, fémfelületek közbenső festésére, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Egy-egy fatárgy fedőfestése előtt mindenképpen alapozásra van szükség, hogy a felület . Alkalmazási terület: fafelületek alapozó festésére, fémfelületek k. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Gyorsan száradó, könnyen csiszolható fehér színű alapozó festék.


Kiválóan tapad az alapfelületre és . Megfelelően terülő, jól csiszolható alkidgyanta . Matt, vízzel hígítható alapozó acélfelületekre. TRINÁT mester alapozó. Alkalmas kemény- vagy puhafa, forgácslap, farostlemez alapozó festésére. Szín: fehér Felhasználás: Fafelületek megelőző védelmére a LAZURÁN . Matt, fehér, vízzel hígítható alapozó és közbenső festék fa- és fémfelületekre. Trinát aqua univerzális alapozó.


Trinát alapozó

A képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Matt, megfelelően terülő, jól csiszolható festék.


Evolution Pinty Plus. Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték, mely rugalmas bevonatot képez a felületen. PVC-n, fa- és fémfelületen, valamint gyerekjátékokon . A tartós festés alapja a felület előkészítés és az alapozás. A nem megfelelően előkészített felületen a legdrágább fedőfesték is hatástalan, és kidobott pénz.


Az időjárás behatásainak ellenálló, kiválóan terülő, matt fényű festék. Kategória: Oldószeres zománcok Címkék: akciós . Ft-tól Árak összehasonlítása ajánlat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.