2020. április 8., szerda

Trinát zománcfesték hígítása

Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő . Hígitás : A termék felhasználásra kész, hígítást nem igényel. TRINÁT MAGASFÉNYŰ ZOMÁNC. Oldószeres zománcfesték fára kategóriánkban számos további termék is. Alkalmas lakkbenzin hígítású termékek utólagos hígítására ,. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN.


Hemmax Cool 3inzománcfesték hígító 5l. Minden jog fenntartva. L, termék és ár információ oldószeres. Olajfestékek, olajlakkok és zománcfestékek hígítására , ill. Kül- és beltéri fa-, fémfelületek selyemfényű, kiválóan terülő átvonó festéke.


A Poli-Farbe CellKolor Aqua vízzel hígítható selyemfényű zománcfesték sokoldalú segítség ha fal-, fa- vagy. A trinát univerzális alapozó felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítása nem javasolt. Vizes bázisú, oldószer. Zománcfesték vásárlás a legjobb áron: – NÉZD MEG ITT.


Vásárlás: Alapozó festék árak, eladó Alapozó festékek. Trinát termol radiátorzománc fehér. Olcsó Alapozó festék termékek, Alapozó festék márkák. Javasolt rétegszá1-réteg.


Száradási idő: óra. A COROR Rapid Zománc egy gyorsan száradó, POLIURETÁN kötésű, korróziógátló alapozó és fedőfesték egyben. Kiváló fedôképességű festék , hígítás nélkül egy rétegben felhordható. A régi festék eltávolítása nagyon fárasztó és hosszadalmas munka, próbára.


A Hammerite-al egy gondom van, a gyártók nem javasolják a hígítását , . Az időjárás behatásainak ellenálló, kiválóan terülő matt átvonó festék , kül- és beltéri fa-, fémfelületekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.