2021. március 11., csütörtök

Ytong tégla 600x200x250 ár

Kiváló lesz otthona hőszigetelése évtizedeken át. Leiertherm NF hagyományos tégla. Lakóházak, közösségi és ipari épületek térszín feletti homlokzati és belső teherhordó falainak, vázkitöltő falakhoz.


Plusz szállítási költség. A Xella Magyarország ajánlott márkakereskedőjétől. Az akciós árakat nyomon követheti honlapunkon vagy árajánlatot kérhet a kosáron keresztül és ezt a munkatársunk megküldi Önnek. Válaszfal tégla típusok. Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig.


A falazóelemek magasabb árát ellensúlyozzák ezek az előnyök. Megnevezés, Típus, Leírás, Ár Bruttó. Ytong előfalazóelem Pef.


A feltüntetett árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. Danubia kúpcserép tégla , bordó, carbon RESISTOR. A webáruházban megadott ár egy rakatra vonatkozik, és tartalmazza az ÁFA-t!


Ft,- Jobb árat szeretnék! P2-Méret: 600x200x2mm… Kérjen árajánlatot. Egyéb anyagú főfalaknák ytong válaszfalat: fal horonnyal, tompa ütközéssel. A tompa ütköztetésnél lehet.


Silka burkoló téglák. Olcsó eladó új és használt eladó ytong tégla. YTONG FALAZÓELEM P2-0. Tégla ár és árlista letöltése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.