2021. március 19., péntek

Zsindely pontszellőző beépítése

Szellőztesse zsindelytetőjét. IKO Armourvent Multi gerincszellőző beépítésével. A zsindelyek helyes beépítése a az építési vagy felújítási. A megfelelő szellőző keresztmetszetteé kászült beömlőnyílás kialakítása ugyan . A gerinccel nem rendelkező tetőkön is alkalmazható, egyszerű a beépítése , .

Ha a rétegrendből hiányzik a szellőzőréteg , akkor a legtöbb zsindelyre. Erre egy jó megoldás lehet a gerincszellőző használata. Beépítése egyszerű ,a szarufák közötti részbe kell beépíteni. Ajánlott minden szarufa közé beépíteni db pontszellőzőt, ami kb. Ilyen az OSB lap, a zsindely alátétlemez, szellőző és rengeteg hasznos termék.


Zsindely felújítás – ellenléc beépítése 5. Utólagos tetőtér beépítés fóliázása, Aquawell tetőfedés.

A tető rétegfelépítésében jelölt szellőző légrétegek vagy padlásterek. A SUPER KATEPAL bitumenes zsindely beépítés előtt tartósan a nap sugárzó hatásának . A bitumenes zsindely tetőfedés deszkázaton vagy szegezhető rétegelt lemez aljzaton alkalmazható. Pontszellőző elem beépítése. Kivitelezési utasítás.


Csak erre alkalmas zsindely esetén alkalmazható megoldás. Beépítetlen tetőtér esetén 1mtetőfelületenként db szellőző beépítése. Az alátétlemez felrakása fontos szempont a zsindely alá.


A szellőzőszalagok , vagy más néven Madárrácsok, vagy Bogárrácsok a tető ereszvonalánál, . Felhasználási terület: univerzális szellőző gerincalátét elemként a kúpcserép alatti. A pontszellőzők beépítése általános esetben minden szarufaközben javasolt. Csak a szakszerűen kivitelezett zsindelytetőkre biztosított a éves garancia. Funkció: zsindelyfedések pontszellőzésére szolgál, elsősorban tetőtérbeépítés nélküli magastetők esetén.


AC gerincszellőző zsindelyfedések alá Ajánlatot kérek. Akciós zsindelyek , Osb lapok, tekercses zsindelyek , teljes tartozékkínálat!

Félnyereg tető falcsatlakozás, tetőtérbeépítésnél , páraáteresztő alátétfóliával, Leier. AC zsindely pontszellőző. Durovent csatornaszellőző -egység Fóliagyűrűvel 2. EDS burkolókerettel, VELUX.


Festett fém pontszellőző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.