2018. június 14., csütörtök

Csizma sámfa

Csizma sámfa

Sámfa : több féle sámfa megoldást kínálunk cipőihez, lábbelijeihez, legyen az félcipő, csizma vagy női körömcipő. Rugós sámfák fából és műanyagból, bársony. Csizamász sámfa , mellyel megelőzhető a csizma összerogyása. Cheq Brill nubuk radír. Vásárlás folytatása Fizetés.


Horze Sámfa Nagyítás . Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk . A sámfa használata az egyik legjobb megoldás arra, hogy a szekrényben tárolt cipők ne deformálódjanak. A kínálatukban szereplő, rugóval és apró résekkel . Lovas Webáruház, Termékeink,Lovasfelszerelés,Lovaglócipő, lovaglócsizma, lábszárvédő . Perfekt premium Csuklós fa sámfa (TENDPER). Extender premium cipőtágtó sámfa (ALLEXT). Express Premium rugós fa sámfa (TENDEXP).


Belépés Regisztráció. Nem volt bejelentkezés. A vásárlás végéhez be kell jelentkeznie. Hosszan megtartja a csizma alakhát. Az ár egy párra értendő.


Kiemelt ajánlat partnereink kínálatából. Akasztóval ellátott csizmaszár sámfa. ANYAG: - SAROK: - cm. OMSORG Sámfa ,nagy,pár, vegyes színek. Adj meg egy számot és 9között.


Ez a termék nem kapható . Csizma sámfa - hosszú, felfújható, cm. Price fro95EUR Including Tax and Freight Charges. Eladó a képen látható db. Kérdésre szívesen válaszolok.


Csizma sámfa

Bal lábfejéhez a csizmaszár . Debrecen, Széchenyi utca 53. FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK. Táltos Lovasbolt ló és lovasfelszerelések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.