2018. június 14., csütörtök

Naposcsibe árak

Keresés a leírásban is. A mező csak számokat tartalmazhat! Amrock naposcsibe , napos csibe , csirke eladó és előjegyeztethető. Előnevelt csirke árak : 4. Kacsa eladó Az ár kilónként értendő!


Napos gyöngyös (gigant):.

A képeken látható egészséges fajtatiszta australorp állománytól naposcsibe előjegyezhető. Több mint év tapasztalattal rendelkező hivatalos keltető vagyunk. A csibéink állatorvosi . Színes, kettőshasznú, nagytestű, udvarra való Shaver Farm naposcsibe (főleg kakas) eladó. Húshibrid naposcsibe egész évben folyamatosan , a többi fajta szezonálisan ( március közepétől május végéig) kapható ! A napos csibe hőszabályozó képessége nagyon rossz, ezért hetes korig a . Eladó, ingyen elvihető Haszonállat hirdetések Újfehértó területén.


Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő. A baromfihús belföldi ára ráadásul nagyon versenyképes is a .

Magyarország legnagyobb és legmodernebb broiler naposcsibe -keltetője a miénk. Ez a magas technológiai színvonal teszi lehetővé a . Bábolnai naposcsibe és előnevelt csirke rendelhető, előjegyezhető áprilisra és májusra: - vörös kettőshasznú vegyes ivarban, - vörös tojóhibrid jérce - és fekete. Rendelhető az alábbi időpontra: -Február Ára : 1db . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Békési Keltető honlapján! Vállaljuk önkormyányzatok csibeosztó programjainak lebonyolítását. NAPOSCSIBÉK előrendelése, értékesítése SZENTESEN,. Kiváló génállományú keltetők . Családi gazdaságunk több mint éve foglalkozik baromfitenyésztéssel és keltetéssel.


Már éve csak BÁBOLNAI TETRA-H szülőpárunk van: melynek a . A jelenlegi piaci árakat figyelembe véve egy brojler hizlaló istálló bekerülési értéke. Az input- ( napos csibe és takarmány) és output árak tekintetében egyfajta . Harminc csibe részére kényelmes műkotló szerepet tölt be. Folyamatosan kedvező árak. Az emberek egy része, ha húsról van szó, szinte csak csirkemellet fogyaszt. Steril hatású, fehér, zsírtalan, a konyhába frissen betaszigált . Ezt a mennyiséget, ha sikerül olcsóbban előállítanunk, mint a bolti ár , akkor érdemes.


Megnevezés szerint növekvő, Megnevezés szerint csökkenő, Gyártó szerint növekvő, Gyártó szerint csökkenő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.