2018. június 26., kedd

Mannol fémragasztó

MANNOL FÉMRAGASZTÓ SZETT 56G. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Speciális anyagból készült kétkomponensű, kifejezetten fémek, beton elemek, műanyag részek, kerámia és fa felületek ragasztására, . Könnyen kitölti a repedéseket, karcolásokat, . Acél és öntöttvas alkatrészek nagyszilárdságú javításához. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Kínálatunkban pillanatragasztó, szélvédőragasztó, fémragasztó , gumiragasztó, műanyag ragasztó is. LeírásAjánlatokKommentek Összehasonlítás . Kikeményedési idő, kb perc. Az alábbi fémekhez használható: . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek . Kötés kezdete perc elteltével. Fémragasztók kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket.


SXTYPE S- CROS SWIFT. Gyártó cikkszáEPOXY. Elérhető mennyiség: db db. Kétkomponenses fémragasztó g. Készlet megtekintése. Elfogyott (beszerzés alatt).


Olcsó eladó új és használt berner fém ragasztó. Olcsó Berner Fém Ragasztó Berner folyékony fém ml. A LOCTITE AA 3egy 1- komponensű akrill-alapú ragasztó, mely üveg, fém, kerámia és műanyagok . Mannol fémragasztó ragasztó. Az SCT német központú, az autóalkatrész és felszerelési piac egyik legnagyobb és legsikeresebb . Cromax alkatrész azonosító: 139384.


Szűkítse a találatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.