2019. július 30., kedd

Kábelcsatornás szegélyléc fehér

Széles színválasztékban elérhető, kábelek és vezetékek elvezetésére is alkalmas lábazatmegoldás, . Szegőléc kábelcsatornával SLKfehér. SALAG Szegélyléc – VÍZÁLLÓ, KÁBELCSATORNÁS – NGF56. INDO SZEGÉLYLÉC MAGASFÉNYŰ FEHÉR PVC, 250X7CM, INDO-01.


Ha ilyesmire vágysz, akkor ne alkalmazd ezt a megoldást, mert nem fogod elérni vele a kívánt hatást: parketta. Rejtse el vezetékei könnyedén a SALAG NG parketta szegélyléc termékcsaládjával.

A SALAG NG parketta szegélylécek a kifinomúlt formájának, az egyszerű . FN SF2fehér USA-design amerikai festhető szegélyléc. PVC NGFkábelcsatornás szegélyléc. Please try again later. Egger festhető fehér szegőléc a Szegélylécek kategóriában.


Kábelcsatornás szegőléc - 2cm. A tapéta sarokléc ezen változatával lehetővé válik a tapétázás a tulajdonképpeni sarkokon is. Ezzel csak a sarok helyén áll ki a robusztus anyag, így . PROFILES and more KU– műanyag szegőléc ( fehér , 250cm).

Elegendő a padlószegélyléc felsőrészét lebontani, a vezetéket vagy a tapétát. A szegőléc matt fehér felülete kiválóan alkalmas festésre, viszont festésig igen sérülékeny. Falra rögzítése a hozzá való, külön rendelhető rögzítő klipsszel . A megadott ár db termékre vonatkozik!


Műanyag kábelcsatornás 6cm szegélylécek. A illetve cm-es szegélyléc rögzítése a falhoz műanyag rögzítőelemmel ajánlott. Szöget a kemény falba? A szegélyléc szöggel rögzíthető a leggyorsabban, de kérdés, hogy az belemegy-e a falba.


Modern gázbetonfalakba nem nehéz beütni,. A legjobb árakat nálunk találod! A megrendelt terméket a leggyorsabban szállítjuk ki. A ProfiWall a fehér szegőlécek piacán különösen kiterjedt választékot és akár.


Közületi felhasználásra is. Jellemző méret: mm. Higiénikus lábazatkialakítást biztosító szegélyléctípus. Szálhossz: méter.


Színválaszték: Fehér , Szürke . A Kronopol gyári szín- és mintaazonos szegélylécek lehetőséget biztosítanak,. SZÍNBEN kábelcsatornás szegélyléc.

Salag kábelcsatornás szegélyléc felrakása. PVC szegélyléc rejtett kábelcsatornával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.