2019. július 11., csütörtök

Leier kerti szegélykő súlya

Leier kerti szegélykő 100x5xszürke. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. Letölthető dokumentumok. Quartz térburkoló szegélykő. Cikkszákb-leikszsz. Minimum rendelés: 100. Színek: antracit, barna, piros, sárga, szürke.


A megadott súlyadatok tájékoztató jellegőek és ± eltéréssel kezelendık. Gránithangulat a kertben. Járdák, teraszok, kerti utak, sétányok gyalogosforgalmi területek és személygépkocsi. A terméskő már a kövek nagy súlya miatt is meglehetősen stabil szegélyt tud biztosítani a . Kerti szegély a Semmelrocktól burkolata körül.


Kérem, kérjen ajánlatot a járulékos költségek pontos meghatározása miatt! Megnövekedett szállítási . Fóliák › Építési, takaró etalonbau. Raklapok, kötegelt termékek csomagolására.


Beépítés: Egyszerű, gyorsan alkalmazható, ideális csomagoló, kötegelő anyag. Terjed a szegélyforradalom ! LEIER Kémények klasszikus tüzeléshez. Ajánlott minden út, kert és térburkolat esztétikus és praktikus lezárására.


Térkő burkolatának elkészítéséhez szürke, antracit, barna, piros vagy mogyoró színben kéri? Kerítés- és szegélykövek lambdawebaruhaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.