2019. július 15., hétfő

Kandalló samott tégla cseréje

SZ = falnyílás szélessége. M = végleges falnyílás magassága. Kazettás Ragasztott biztonsági üveges.


Függőleges szálirány esetén maximum méret egyszárnyú ajtó esetén 1x 2. B, C, és D típusú átfogó tokjaink falvastagsági méretei a megrendelések. Az ajtólapok mérete állítható tok és blokktok esetén is megegyezik, mindkét tok .

A standard méretek mellett akár egyedi méretben, a megrendelő kívánsága szerint készül. Az alumínium ajtók kíválóan alakalmasak társasházi bejárati ajtó. Ajtólap külméret szélesség x magasság. Nívó biztonsági ajtó - MStandard Avola. Borovi fenyő ablak és erkélyajtó árlistánkat letöltheti ide kattintva.


Dekorfóliás és CPL szabvány beltéri ajtó árlistánkat letöltheti ide kattintva. Szabvány ablak méretek hasznos információt nyújtanak építkezés és ablakcsere során is. Kínálatunk legkedveltebb típusa a CPL beltéri ajtó , mely egy papír alapú fólián.

A beltéri ajtó megnevezésében szereplő méretek a beépítéshez szükséges szabad falnyílás méreteket jelölik. Bejárati ajtó , ablak és beltéri ajtó méretek. Kiváló hőszigetelésű kamrás 90x2( tokkülméret :88x2) bukó nyíló erkélyajtó jobbos nyitásiránnyal. Brügmann (német) típusú mm beépítési mélységű, . Középen felnyíló erkélyajtó , Méret : szélesség x magasság (mm), Ajtó ár: Ft. A helyes ajtóméret kiválasztása.


A névleges méret a kialakított falnyílás mérete , a gyártási méret az ablak vagy az ajtó pontos gyártási mérete. A leggyakrabban alkalmazott szabvány ablak . Műanyag bejárati ajtó közvetlen a gyártótól! Egyedi méretben is elkészítjük . Minőségi ajtó beltérre és kültérre a Praktiker választékából. Nyisson ajtót a világra! A bejárati ajtó szabvány mérete.


Tokbelméret (szabad nyílásméret ). Legyen az műanyag ablak, műanyag ajtó , beltéri ajtó , vagy akár redőny. Ezek a beltéri ajtók utólag szerelhető tokkal gyártódnak magyar méretrend szerint, . Lemezelt beltéri ajtó RÓZSA gerébtokkal. Fehér alapmázolt, mintanyomott frontlemez borítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.