2019. szeptember 9., hétfő

Kacsatáp

Teljes értékű granulált kacsa és egyéb víziszárnyas indító táp, takarmánykeverék. Felhasználási javaslat: 0-hetes kacsák és egyéb víziszárnyasok részére. Kacsa-Lúd nevelő táp (granulált) a Baromfi tápok kategóriában. Kiflicsücsök helyett kacsatáp. A mólón sétálva különös, felállványozott doboz tűnik fel nem csak Badacsonyban, de például . Itt megtalálhatja a termékeinket állatfajonként.


Kiválaszthatja, milyen típusú takamányra van szüksége (premix, koncentrátum, késztáp). A takarmány összetétele biztosítja, hogy a hús . Keveréktakarmány-gyártók. Magyar takarmánykódex.


Kacsatáp cégek listája: cím, telefonszám, e-mail elérhetőség - Kacsatáp árak, akciók, eladás, vásárlás - Alapos Döntés. Gyártó: Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. Bábolnai gazda baromfi befejező takarmánykeverék. Nádudvari kacsatápok.


Magas minőségű granulált táp kacsák és libák részére hetes kortól vágásig. CAN CARGIL gabona gabonaszállítás . De Heus Energys takarmányok széles választéka: Kacsa Maxi - Intenzív befejező táp. Búza, kukorica, árpa, vegyes dara, csirke indító, nevelő, befejező tápok, kacsatáp , nyúltáp, galamb keverék, rágcsáló táp kimérve.


Content tagged with kacsatáp. Nem tudják, hogy visszaütnek a negatív tettek! Váltságdíjat követelnek, nem pénzt – kacsatápot ! Baromfi (tanyasi kacsák, kukoricásak) és kacsatáp eladó. Táp és Takarmány Bolt Takács Gyula.


Szűrés ágazat szerint . A baromfitartók elmondása szerint egyre nehezebb jövedelmezően tartani a baromfit. A keveréktakarmányok ára egyre nő, ugyanakkor a tojás . Többféle olcsó, használt kacsa táp eladó. Mennyi a kacsa táp ára használtan? Az ajánlatban kérik megadni a származási helyet, elemzést, árat, szállítási időt . Termények, takarmányok az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.