2019. szeptember 18., szerda

Műanyag vízóraakna bekötése

Házi vízmérőóra bekötések ( egy és több mérőóra elhelyezése is megoldható). Egyéb mérőóra elhelyezések . A szabályozás csak a mérőórás utcai bekötésre vonatkozik. Oldalunkon föld alatti és föld feletti.


Műanyag tartályok és vízóraaknák a gyártótól.

Feltöltötte: TERRA METAL KFT Vízóra akna telepítésének lépése - Első építkező, aki az. A vízmérő akna beton, vasbeton vagy járható műanyagakna lehet. A vízmérőhelyet az ingatlanoknak a bekötést lehetővé tevő ivóvízhálózatot magában . Nem mászható műanyag vízóra akna lépésálló tetővel.


A gyalogos terhelésre a műanyag aknafedlapnak is alkalmasnak kell lennie. Mielőtt kiválasztottuk az aknát, . Biztosítani kell a vízmérő megfelelő fagyvédelmét, illetve az akna . Polietilén vagy polipropilén műanyag , mászható vízóraakna , lépésálló tetővel.

Ezen aknafajtákban a lakossági bekötések kialakításán túl lehetőség van ipari vízmérők . A műanyag vízmérő aknák több alapkivitelben készülnek: kiemelhető. A bekötés csak a víziközmű-szolgáltató által jóváhagyott vízbekötési terv. Előre gyártott, műanyag vízmérő hely létesítése esetén követelmény, hogy a . Vízóraakna gyártás, javítás és eladás egy helyen!


Minőségi műanyag vízóraaknákat gyártunk megrendelésre! Optimális bekötési szint 1cm. NA - tól egyedi kalkuláció szerint. Miért térhet el a bekötési vízmérő és a mellékvízmérők összfogyasztása?


A szerelést végző a csőcsatlakozásnál elhelyezett műanyag záróbilincseket . Mosogató- és mosógépek bekötése. Ivóvíz- és csatornabekötés , locsoló mérőhely kialakítás, tervezéssel,. A vízóraakna fedlapja kör alakú, Ř 6mm átmérőjű, csúszásmentes és a tervezett. Víz-, szennyvíz- csapadékvíz bekötések létesítésekor, áthelyezésekor,. Fedlap: Fröccsöntött lépésálló műanyag.


Halassy Olivér utcai játszótér ivóvíz bekötését az alábbiak szerint: db műanyag vízóraakna , szerelvényekkel, munkaárok visszatöltése és tömörítése, . A szennyvízcsatorna- bekötés kialakításának műszaki feltételei.

Idomok, szerelvények (VAG öntvény, VAG, Sigma) Elektrofittingek: ( GF, Plasson) Vízóra akna : műanyag , vízmű által műszakilag elfogadott, téliesített. Ha mindezek megtörténtek, egyeztesse le a bekötés időpontját a DRV INFO. Jogszabály írja elő, hogy a vízóraaknák és vízmérőórák védelme a lakosság feladata.


Cégünk víz-és gázelosztó hálózatok , házi bekötések kiépítéséhez és javításához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.