2019. szeptember 11., szerda

Kézi mosogatószer készítése

Kategória: Tisztítószerek. Ma már egyre több háziasszonynak fontos, hogy otthonát természetes eredetű, környezetbarát tisztítószerekkel takarítsa. A természetes tisztítószerek sok esetben olcsóbbak. Kevesebbet költenek a reklámozásukra, s a megtakarítást továbbadják a fogyasztónak.


Pikk-pakk elkészülsz a takarítással – perces házimunkák a . Nem muszáj megvenni a drága, kemikáliákkal teli tisztítószereket ahhoz,. See more ideas about Tisztítószerek , Házi készítésű szappanreceptek,. Benke Erika - természetes szappanok és kozmetikumok: Illatosító házilag Elkészíthető . Szódabikarbóna almaecetben elkeverve: A . A legtöbb dolog amiről szó van, környezetbarát, természetes. Az ecetet sokféleképpen felhasználhato többek között a lakás tisztítására is.


Mutatunk pár természetes ecetes tisztítószert , imádni fogod. Mosószappan – Bármilyen káliszappan megfelel a házi mosószer . A házi tisztítószerekhez való összetevőket olcsón beszerezhete és legalább olyan hatékony. Nézzen körül, van-e otthon ecet vagy citromsav, szódabikarbóna, perkarbonát! Itt az ideje a nagytakarításnak?


Ecet, a háztartási mindenes. Aki természetes , olcsó és nagyon erős tisztítószert keres, adjon egy esélyt az ecetnek, az ugyanis nemcsak a vízkő és a penész . A mai modern tisztítószerek nagy mennyiségű vegyi anyagokat tartalmaznak és ezek . Természetes házi tisztítószerek. A vegyszermentes tisztítószer nemcsak könnyen eltávolítja a . Azonban bármelyik háztartási tisztítószert egyszerűen és természetesen elő. A Bioforce termékcsalád hipoallergén folyékony mosó- ápoló- tisztítószerek hatalmas választékával várja Önöket.


Környezetbarát háztartási mosó- tisztító- ápolószerek. Nem mérgező, kizárólag természetes összetevők. Fújjuk az üvegre – ablakra vagy . Home Takarítás Vegyszermentes tisztítószerek házilag!


Ha nem hiszed el, akkor próbáld ki! További vegyszermentes háztartási tippeket olvashatsz a Naturmami oldalon:. Egyre több tanulmány igazolja, hogy a modern tisztítószerek tele.


Mosó- és tisztítószereink között megtalál mindent, ami a vegyszermentes háztartáshoz szükséges. A eMC probiotikus tisztítószerek teljes kínálata megtalálható, . Néhány hozzávalóból sokféle a háztartásban használható tisztítószert keverhetünk ki,. A citrom az egyik legerősebb természetes , házi tisztítószer , mely nemcsak fertőtlenítőként állja meg a helyét, de szagtalanít, oldja a zsírt, valamint vízkő ellen is .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.