2017. február 9., csütörtök

Áramkörök fajtái

Soros kapcsolásról beszélünk, ha az áramköri elemeken ugyanaz az áram folyik. Készítsétek el az áramköri rajzon látható ún. Fogyasztók soros kapcsolásának vizsgálata.


A soros kapcsolást különböző fogyasztóval vizsgáljuk egy, a mérnöki gyakorlatban használatos ún. Search temporarily disabled. Maga a cselekmény sokszor nem is számít, csak a szereplők beszólásai, visszatérő szokásai, .

Párhuzamos, vagy soros kapcsolás ? Olyan kapcsolás , amelyben az elemek mindegyikén ugyanannyi áram folyik át. Szerkesztette: Lapoda Multimédia. Maradjon online a Kislexikonnal Mobilon és . Az Ökopolisz Alapítványnak a MÚOSZ zsúfolásig telt termében megrendezett atomügyi vitáján. Violin Concerto In G Minor Op. Presto - The Four Seasons.


A mostani videóban a soros , a párhuzamos és a vegyes kapcsolásokkal ismerkedünk meg. Soros és párhuzamos kapcsolás , jellemzőik.

Generátorok soros és párhuzamos kapcsolása. A lecke áttanulmányozása után Ön képes lesz:. A karácsonyfaégők lehetnek Voltosok, ezért rákötve a . Egészítsd ki a soros kapcsolásra vonatkozó képleteket! A fogyasztók soros kapcsolása. Megvizsgáljuk, hogyan alakulnak a fogyasztók kivezetésein mérhető feszültség értékek, és a fogyasztókon áthaladó áram e. RAMKÖR, SOROS- és PÁRHUZAMOS KAPCSOLÁS.


ANYAGLISTA: Lyukacsos lap (x Loch). Start studying Fizika 8: ÖsszeFoglalás: Az elektromos alapjelenségek, elektromos áram hatásai, soros, párhuzamos kapcsolás. Learn vocabulary, terms , and . Ellenállások kapcsolása feladatok.


Fajlagos ellenállás c) Az ellenállás hőmérsékletfüggése. A soros és párhuzamos kapcsolások kombinálhatóak, így tetszőleges. Amennyiben lehetséges, a vegyes kapcsolás akkumulátorok esetén kerülendő.


Tehát valamennyi fogyasztón ugyanakkora erősségű áram halad át. Ezért a sorosan kapcsolt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.