2017. február 3., péntek

Fekvenyomó állvány

Tervezőcsapatunk és edzőink által tervezett rúdtartó állvány , otthoni használatra. A felsőtestet erősítő gyakorlatokhoz ( fekvenyomás sima és ferde padon). Gyártó: KLARFIT Modell: HB3BC Leírás: A Klarfit HB3BC súlyzó állvány kiváló.


Fekpadok, súlyzóállvánnyal kombinált fekvenyomó padok. Sports Flat B egyenes fekvenyomó pad különféle gyakorlatok alapja és szinte . Ebben a menüpontban lebontva megtalálhatja a .

Multifunkciós gépek - Új és használt termékek széles. Nézz körül és vásárolj. Használja a fekvenyomó padot a mellizmok erősítésére, majd váltson át a tolódzkodó állványra és eddzen tricepszre.


Végül folytassa a padon hasizommal,. Powerlifting-fekpad-guggolo-allvany-V. Termékünk minden olyan biztonsági felszereltséggel és állítási.


Signature sorozat – Olimpiai fekvenyomó pad. Döntött fekvenyomó pad súlytárcsa tartóval -Vector Fitness a Padok és állványok kategóriában - most 319.

Fekvenyomó pad SPARTAN a Fekvenyomó padok kategóriában - most 45. Ft -ért megvásárolható csak a SportSarok. Erős, mobil és könnyű kivitel!


DUVLAN Basic fekvenyomó pad segítségével, amely. Atlas fekvenyomó pad. Válassza a megbízható . Több fokozatban állítható a háttámlával bír. A fekvenyomó pad és a súlytartó állvány külön is használható, így egy többfunkciós gépet kapunk a pénzünkért. Kettler Primus fekvenyomó pad.


A nyomástartó padokkal kombinálva az egyik legkedveltebb gyakorlatot - a pados fekvenyomást lehet elvégezni. Az állványok lehetővé teszik a magasság . Teljes körű súlyzópad különböző izomcsoportok edzésére. Ez a súlyzópad kötelező azok számára, akik újak a súlyzós edzés területén. A Marbo Sport fekvenyomó villa egy kiváló kiegésíztője lehet egy több szögben. Eladó,új fekvenyomópad ! Az àrban benne van a hàzhozszàllítàs díja is km-es körzetben!


HÚZÓDZKODÓ-TOLÓDZKODÓ ÁLLVÁNY BOXZSÁK AKASZTÓVAL. A boxzsák felrögzítéséhez a húzódzkodó rudat.

Három hete kezdtem el építeni egy fekvenyomó padot, amin a. FEKVENYOMÓ PAD ÁLLVÁNY PÁRRAL . Előnyök ‎: ‎- egyszerű, hatékony mozgás, amely. Vizszintes pad Négyszögletes kézisúlyzó tartó állvány Tárcsatartó 45° hátizom erősítő pad Állítható hasizomerősítő pad Olimpiai fekvenyomó pad Olimpai . Tartós szintetikus bőrbevonat. Fontos a fekpad dönthetősége, ezzel több izomcsoportot tudunk . A lábakon található gumi . Húzás széles, szűk és kalapács fogással.


Mellen és tarkón guggolás Fekvenyomás ferde és negatív állásban (900-as paddal kiegészítve) Csigás lehúzás . Glosbe ingyenes online.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.