2017. február 17., péntek

Mosószer adagoló tisztítása

A felöltöltös mosógép mosószer ponosabban öblítöszer adagolóját képtelen vagyok kitisztítani. Az öblítöt úgy teszem a gépbe,hogy elötte egy . Penészes mosógép-help! További találatok a(z) nlc. Baktériumok, penész, öblítőnyák - A ruháidat a mosógép tisztítja , de ki.


Más gyártó mosószer - és öblítő adagoló tartályát sikeresen tisztítottam. Ezután az átlátszó belsejét is ki tudod venni,amik mini fülekkel kapaszkodnak magában a mosószer adagoló házában. Nagyon fontos a mosógép tisztítása , karbantartása , hiszen a mindennapi életben nagyon sokszor használjunk, . Gyakori, hogy a mosógép egyes részein, főleg az öblítő és mosószer adagoló tartályokban . A mosógépben megjelenő penész eltávolítása.


A kifolyócső tisztítása , leszerelés után ecetes vízzel történik. Epitkezesi ragasztoval. Nyomja meg, ha szeretné kivenni a mosószer - adagolót tisztítás céljából.


Lehetőség szerint használja az A választóelemet, ha folyékony mosószert használ a mosáshoz . Vegyük ki a gépből a mosószer adagolót és mossuk le a lerakódásokat róla, töröljük szárazra. Egyes modelleknél a mosószer adagoló fiók kihúzásához a fogantyút lefelé kell nyomni, ahogy a képen látható: drawer1. A tisztítás elősegítése . A vízbevezető cső, a mosószer - adagoló ház és a gumi ajtótömítés tisztítása. A szivattyú szűrőjének tisztítása. Ha nem megfelelő mennyiségű mosószert vagy tisztítószert adagol a készülékbe, anyagi kár keletkezhet, vagy a készülék károsodhat.


Mosó-, ápoló-, tisztító - és. Mosószer hozzáadása“ fejezetben, a „Kapszula- adagolás “ szakaszban találhatók. A foltos ruhák jobb tisztítása érdeké-. SAMSUNGMosógép használati útmutató C-2. Nyomja le a mosószer - adagoló kioldókarját és húzza ki a rekeszt.


Eco Drum Clean (Környezetbarát dobtisztítás ) 30. Burkolat és kezelőpanel tisztítása. A mosószer - adagoló és az adagoló nyílásának tisztítása 33. Minden mosószert tartson távol a gyermekektől.


Ha már mosószernyálkában úszik az adagoló , vegye ki, és áztassa be . Mosószeradagoló tisztítása Plastic Cutting Boar Ice Cream, Tips, No Churn Ice Cream,. Innen mentve: femina. A terméket üzembe helyezés, karbantartás, tisztítás vagy javítási munkálatok során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.