2017. április 17., hétfő

Galeco pvc ereszcsatorna

LELMISZER ÉS VEGYIÁRU ELADÓ. BÁDOGOS SZAKÜZLET ÉS MŰHELY. Makón, a Toldi utcában jó állapotú parasztház eladó.


Bármilyen tetőfedő bádogos munkát, ácsmunkát is vállalok, számlaképesen. Azonnal üzembe helyezhető a bádogos műhelyben. Az ingatlan részek egyenként: iroda nm, asztalos műhely 1nm, szerelő műhely nm, bádogos műhely nm és lakatos műhely nm.


Eladó domain nevek listája. Keresés eladó domainre: Szűrés kategória szerint:. Megnézem az e-mail címet! Kiválóan alkalmas profi lakatos műhelyek számára a napi munka elvégzésében. Nagykanizsától DNy-i irányban km távolságra Bajcsán eladó egy teljes körűen, minden szegmensében.


Három beállós garázs, pajta, műhely. A tetőt, valamint a bádogos szerkezeteket a villany és vízvezeték rendszereket is cserélték. Szerszámok - Szerszámgépek - MTZ alkatrész - Kertészet - Fűnyíró kések - Csavaráru - Vízszűrők - Műhelyfelszerelés.


Akár ingyenes házhozszállítással. Magyarország - Miskolc. Muhely hirdetések - ehirdetes. Hasznos segítő műhelyben , raktárban, üzemben. Erzsébetfalván eladó egy 5nm telken lévő, éve felújított, korábban, asztalos, illetve lakatosműhelyként hasznosított 18nm alapterületű műhely , 200 . Az alapoktól a tetőig teljes . Kalocsán aknás műhely nagy raktárral, területtel eladó vagy kiadó.


Benzines forrasztó pákák, és benzinlámpák eladók 30. Bádogos szaküzlet TataVik és Társa Bt! SZABÓ- MŰHELY berendezések és spanyolfalak eladúk.


Ez a jó teljesítményű forrasztópáka igen alkalmas mechanikai, bádogos - és vízvezeték szerelési munkákhoz, vagy durva forrasztásokhoz. Sürgősen keresek ács-tetőfedő, bádogos munkatársakat Németországba. Vállalunk épület és ipari bádogos munkákat és ipari szigetelést is.


Napjainkra, cégünk a faipari gépek mellett, fém-, bádogosipari és erdészeti gépek. Fémipari gépek: Műhely prések, Esztergapadok, Fúrógépek, Menetfúró . Alapterület, 2m 2. A gázforrasztó és elektromos forrasztó berendezések alkalmazhatók a műanyagiparban az elemek megolvasztására, a bádogosok munkájában oldhatatlan . NEO 180°-os, egyenes bádogos fogó, 2mm hosszú, a pofák szélessége mm. A melléképület eredeti funkciója bádogos műhely volt, melyben két kisebb szerelőakna, illetve pince található. Fedett garázs, illetve autóbeálló van az udvarban.


Hajlítógép Élhajlítógép Lemezhajlító. Zalaegerszeg április 17.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.