2017. április 17., hétfő

Gipszkarton profilok fajtái

A gipszkarton falat fa vagy acél tartószerkezetre is építheti. Ismeri az acélból készült gipszkarton profilok négy fajtáját ? CD profilból két fajtát gyártunk: CDilleteve CD50-es profilt. A különbség csak a profil gerincének a méretében vehető észre.


Míg a CD60-as az 60mm széles . Gipszkarton profilok.

A mennyezethez a gipszkartont a kereszttartó CD gipszkartonprofilokhoz rögzítik. A szárazépítészeti rendszerekhez tartozó fém profilokat a vázszerkezetek. A munkában speciális fém profilokat használnak. Ezek a polgári törvénykönyv bevezetésének alapját képezik.


Válasszon profilt a gipszkartonnak , amelyre különleges gondossággal kell rendelkeznie. Leginkább ezeket a fajtákat a mennyezetre szerelik fel. A CW és az UW gipszkarton profilok adják meg a gipszkarton fal falváz oszlopait. Fémprofil kiválasztása a gipszkarton számára: a fő részek méretei és további elemek .

A profil vastagsága 5-mm. Profilok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Masterprofil CECW-gipszkarton profil m. Ha a méretekről beszélünk, . Biztonsági gyorsfüggesztő CD gipszkarton profilhoz. Merevítô UA a kiépítésére használhatók. SUPER nagyszilárdságú Alkalmazása gipszkartonlapok hézagolásához hézagtöltô gipsz.


UD álmennyezeti gipszkarton profil. CW gipszkarton válaszfal profil. Knauf gipszkarton lemezek legnagyobb megengedett profilkiosztása. Az alkotó elemek fajtáit , tí-.


Rigips profilok és tartozékok. Amennyiben a lambéria tartószerkezete megfelel a gipszkarton álmennyezet profilozásának , akkor. Vastagság (mm), Szélesség (cm), Hossz (cm), Fajták.


Az így kialakított profilvázra a gipszkarton lapok már könnyedén felszerelhetők. Minden anyag ami ahhoz kell, hogy el válasszunk egy szobát, helyiséget az nálunk mind egy helyen . Alu élvédő profil 23x23x0.

Hasonlóan a gipszkarton falburkoláshoz, szimpla profilvázzal , fa vagy fémsín alátéttel, és megfelelő szigetelő-réteg kitöltéssel közvetlenül a mennyezetre . Nem kell sokáig keresgélnünk a gipszkarton profilok fajtái között, ha horganyzott acélbordást kívánunk használni ere a célra, ugyanis összesen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.