2017. április 24., hétfő

Holland fonás tanfolyam budapest

Holland alaphajfonás póthajjal: 29. Ft-ért, a Nyugatinál. Minden vágya hogy profi hajfonóként dolgozhass? Budapest , Bajcsy-Zsilinszky út 41. Használható, az aktuális trendeket követő tudásra vágysz?


Nem csak az elmélet.

AFROline hajhosszabbítás tanfolyam , hőillesztés tanfolyam , mikrogyűrűzés tanfolyam , csomózás tanfolyam , hajfelvarrás tanfolyam , hajfonás tanfolyam. PARKETTAFONÁS, HOLLAND FONÁS. Jelenlegi képzéseink: afro hajfonás , műraszta, raszta, mikrogyűrűzés, hőillesztés, hajvarrás. Ez a tanfolyam árának fele. A szokásos hajfonás egy rövidke videóban.


Ha tetszett kommentelj, likeolj és iratkozz fel. A hajfonás árát a haj hossza illetve a tincsek vastagsága határozza meg. Tincsvastagság szerint lehet vastag, normál, vagy apró tincses hajfonás.

Experience Center, 3. Finnország legkedveltebb hajfonatkészítője, Jenni Petänen ebben a könyvben összegyűjtötte a legeslegszebb és legeslegravaszabb copfokat és fonással. A boxer fonat kicsit a sporty és a holland fonás között helyezkedik el, nem annyira sportos . Készítünk Afrofonással, Tincses hőillesztéssel, Gyűrűzésel, Fonással. Szia én vinénk hajat amit foni kel közép vastagra afro fonásrol van szo az menyi . Művészet A tanfolyam megtelt, jelentkezés nem lehetséges, következő időpont ( haladó tanfolyam ). HAMAROSAN INDULÓ TANFOLYAMOK.


Hajhosszabbítás tanfolyam (féle technika), Fonás oktatás, Microblading. Díszítő tanfolyamokkal , Gél Lakk- és Manikűr képzéssel. Sajátítsd el a holland nyelvet a holland nyelvtanfolyamok specialistájától! Ezt a fajta fonást viszonylag rövi közepes és hosszú hajon is.


Az egyik legjobb és leggyorsabb technika a fonás, amivel az elfeküdt,. Ez nem holland fonás hanem halszálka fonat. A holland fonást hasonlóan kell csinálni, ahogy a franciát, vagyis a . A profilomon látható képek hasznalata, . OKLEVELES HAJFONÁS TANFOLYAM ( HOLLAND vagy AFRO).


Az oktatás babafejen történik, lépésről lépésre begyakoroljuk a fonást.

Fodrászat-hajápolás tanfolyamunkon elsajátíthatja a szakszerű haj- és fejbőrápolást, és megtanulhatja a frizurakészítés alapjait. Az időpont foglaláshoz előlegre van szükség, ami a végleges ár fele és természetesen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.