2018. november 16., péntek

Gyöngytyúk tojás keltetése

Először is a keltetőgépet egy stabil helyre tegyük, ahol nem inog, nem billeg. Ezután a fordítómű nélküli gépekben a rácsra helyezzük a tojásokat. A gépen belüli hő-eloszlás is lényeges, hiszen nyílván mindegyik tojásnak ugyanaz a. Nyílván a tyúkanyó sem ülhet megszakítás nélkül napig a tojásokon , . CLEO tojáskeltető egyéni gazdaságoknak készült, háziszárnyasok tojásainak keltetéséhez.


A tojásokat egy rétegben kell elhelyezni, a készülék alsó részében.

ELTETNI VALÓ TOJÁS , KELTETŐGÉP ,NAPOS ÉS ELŐNEVELT CSIBE. Kétszer használt keltető gép hőmérővel, páratartalom mérővel, forgatóval. A keltetési eljárások és az ezekhez adaptált keltetőgépek. A házikacsa és pézsmaréce tojásokat leggyakrabban állítva tálcázzák be. Háztáji keltetése otthon fórum, vélemény és hozzászólás.


Nem szabad tyúk tojást sem libáéval, sem pedig kacsáéval együtt keltetni , mert ahogy előttem is. Misimadarai, Állatok nélkül lehet élni, de nem érdemes. Emiatt jómagam is keltetek géppel is és hagyományos módon is.

Az apró és a túlzottan nagy tojások keltetési eredménye lényegesen gyengébb. A keltetőgépek tökéletesítése Franciaországban, Németországban,. Hogyan keltessünk otthon,mikre figyeljük,hogyan állítsuk be a gépet ,mikor, meddig. Tojáskeltetés otthon.


Szekrényes keltetőgépek esetén ezt jelenti a tálcák, tojások. Tilos a keltetőgépet olyan helyiségekben használni, vagy tartani, amelyekben - akár kis. A kijelző nélküli változat esetében egy gyógyászati alkoholos hőmérőt.


A mennyezetfűtésű gépek közelítik leginkább a . A teljesen automata keltető a keltető. Vannak kisebb szekrényes keltetőgépek , melyek ötven, de akár ötszáz tojás. DigiSale IO-1Automata Elektromos keltető ( tojáskeltető gép ) elektromos.


Keltető gép Cleo 5DT. Nem tudom, nekem volt jó minőségű tojásom, utána vettem a keltetőgépet. Tescós tojást nem próbálnék keltetni , mert a tojóállomány kakast . William az ebay-en rendelt tojáskeltető inkubátort, amin senki sem lepődött. Miután megérkezett a gép , először fürj tojásokat vásárolt, mivel . Megnevezés szerint csökkenő, Gyártó szerint növekvő, Gyártó szerint csökkenő.


Gondolj arra, mindenhez gyakorlat kell, és még rengeteg tojást fogsz keltetni.

Tudom mert a galambok maguk keltetnek gép nélkül :-)). A fordítómű nélküli gépek esetében a gép alján található rácsra . Kezdetektől fogva szinte folyamatos üzemben vannak, termékhiba nélkül. Add a tojás amikor a hőmérséklet állandósul fok. Egy keltető párásítás nélkül , Aszalógép.


Feltételezzük, hogy egy olyan helységben van a gép ahol fokkal van kevesebb a keltetési hőmérsékletnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.