2018. november 26., hétfő

Sönt szó jelentése

Magyar értelmező szótár: sönt szó jelentése és értelmezése - Műszaki, technikai szótár - szojelentese. Shunt szó jelentése : 1. Alternatív áramlási út. Ez lehet beültetett érszakasz, kialakított lyuk, vagy akár szelep is. Sönt : mellékáramlás (rövidzárlat): két ér közötti kóros vagy mesterségesen létesített összeköttetés.


A szívben a vér visszafelé áramlása. Ismerd meg a shunt magyar jelentéseit. További hasznos szavak. DictZone online angol-magyar szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen.


A név az ilyen célra használt ellenállás angol nevéből származik ( shunt ). Hallgasd meg a kiejtést kurzorodat a szó fölé helyezve ott ahol a hangszóró látható. A nyelv tükörképe a társadalomnak, az egyén szóhasználata. NyelvtudomanyiKozlemenyek_0real-j. Ugyanez a jelentése a szó. Kifejezés, Jelentése.


A vér átáramlása egy fejlődési rendellenesség vagy sebészi beavatkozás következtében a kis és nagyvérkör között, a pitvarok, . Ha felismered valamelyiket, kattints rá és küld be a jelentését , fordítását, vagy . Les opinions sönt comme les clous, plus on tape dessus, plus on. A hidrokefalusz, hétköznapi nevén vízfejűség jelentése , hogy több agyvíz. Más esetekben pedig az úgynevezett sönt beültetése jelenti a megoldást. Például a sönt vagy sport szavunk kiejtését megváltoztatni korántsem.


Origines, les traits Caractéristiques de ce type. A hashártya bakteriális gyulladásáról van szó , mely nem abdominalis szerv gyulladásos . A hydrocephalus, a vízfejûség azt jelenti, hogy az agyfolyadék mennyisége felszaparodik. Ennek az agyvérzésen kívül még számos oka lehet, úgymint fejlõdési . PhD › phd_ludanyi ludanyizs. S Péter - ‎ Kapcsolódó cikkek Túlélési idő összehasonlítása portoszisztémás.


Szinte kivétel nélkül többszörös söntről van szó. Megszokott szóképeit kell használni, órát, naptárat célszerű jól . Varga Márta SUMMARY Dömötör, Adrienne A chapter from the history of extinct conjunctions: the emergence and use.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.