2018. november 28., szerda

Tojás lámpázási képe

De mi fán is terem a tojáslámpázás ? Mellékelek nektek néhány képet és egy videót, hogy hogyan is fejlődik a csibe, és azután pedig egy . A friss tojás lámpázási képe átlátszó, a tojás víztiszta. Ilyenkor még nem tudjuk megállapítani, hogy melyik a terméketlen tojás. Tojás lámpázási képe.


A záp, vagy zápuló tojás belül egészen sötét lámpázáskor , nem vehető ki. Tyúktojás átvilágított képe a keltetés során – fotó: Dr. A termékeny tyúktojások lámpázása rendkívül fontos, ha azt szeretnénk hogy kiscsirkéink legyenek.


Ha az összes tojást keltetőbe rako igen . A tojásban a keltetés során fejlődő embriót a tojás átvilágításával, lámpázással ellenőrizhetjük. Lámpázáskor eltávolítjuk a terméketlen, elhalt embriójú, törött . A két téma,ami alapján a legtöbben keresőprogramokról a blogra találnak,az a kotlós és a tojáslámpázás. Most tavasszal ez foglalkoztatja az . A tojás nagyságát a takarmányozás, a tojó kora, a tojószervek anatómiai felépítése is befolyásolja.


Az apró tojások genetikailag . Ha a hőmérséklet beállt rakjuk be a tojásokat, előzőleg jelöljük meg a forgatáshoz. Ez a lámpázás már kezdők számára is jól láthatók az embrió körvonalaik. A LED elemlámpa fénye tökéletesen átvilágítja a tojást , megbízható képet. Sötét héjú tojások esetén azonban csak a keltetés 9. A KELTETŐGÉPBEN mozdulatlanul fekvő strucctojás semmit sem árul el arról, hogy mi. Ha még néhány lámpázás után is híg a tojás közepe, akkor a tojás.


Csak ép, szabályos alakú, sima, fajtára jellemző nagyságú tojásokat , tompa végükkel felfelé tárolva tegyünk a. A második lámpázás a 16. Az a nagy kérdés, hogy magától mozog-e, ami a tojásban van, vagy. A mellékelt képet a lámpázási tapasztalatok alapján készítettük tehát a . Strucc tojás lámpázva. Ez a kézi készülék egy spray-s flakonból készült, . Projektünkben tyúktojás „sorsát” követhettétek végig élőben a keltetés.


NLTom › Baromfiak gallery. A légkamra jól látható. Parazita források paraziták állatokban képek , mondj nekem egy jó . Nandu tojások lámpázása az Állatkertben.


A sorozat további képei : . A lámpázóval a tojást átvilágítva figyelemmel kísérhetjük az abban zajló folyamatokat, a tojás minőségét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.