2018. november 28., szerda

Keményfa brikett obi

B- -as falazó tégla kisújszállási. PTH NF falazat különböző vastagon hőszigetelve. Porotherm PROFI NF. Termékopció (Bruttó).


Alkalmazási elõnyök: - habarcs és munkaidõ . Teherhordó falak (nútféderes). Online boltok, akciók egy. Korszerű technológa kedvező áron ! Akár évtizedeken keresztül!


POROTHERM KLÍMA PROFI DRYFIX. A ragasztóhab árát a norma. A feltüntetett árak csak webáruházon keresztül történő vásárlás esetén érvényesek! Az árak az áfát tartalmazzák.


Ha az építőanyag- árak változását nézzük, azok „köszönőviszonyban sincsenek” a kivitelezői. Megnevezés, Bruttó ár. Ft Nettó ár : 5Ft. Vékony falazóhabarcs. Az Árak raklap feletti vásárlás esetén.


Leier Pincefalazó beton UNI . A szállítás és daruzás Pilisvörösvár és km-es körzetében raklap megrendelés esetén ingyenes! Sóskúti mészkőlapok harmad áron. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható.


Tégla NF 4x 1x 2mm. Az új Dryfix ragasztóhabban akár további -kal gyorsabb és akár -°C-ig alkalmazható. Bakonytherm tégla 30NF. Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát kell fizetni!


Falazáshoz szakembert keres? Gipszkartonfal és válaszfal készítés. Esztergom, Dorog, Pilisvörösvár. Isaszeg km-es körzetében raklap felett a fuvardíjat is.


A leszállított ára csak EGÉSZ kanionra (min.raklap) értendő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.