2019. április 12., péntek

Guppi tenyésztő

Pilisben megrendezésre kerülő . Ezek a tenyésztők olyan guppikat tenyésztenek, melyeket akár versenyeken is bemutathatnak. Ne érts félre, egyes akvaristáknak már átlagos . Beindult a guppi tenyészet Vateráról szereztem öt fiatal szivárványos guppit. A fiúknak még nincsenek hatalmas úszóik, és a lányoknak is van . A tenyésztők a hímek farokúszójának alakja szerint különféle törzsekbe osztják a guppikat. Léteznek például körfarkú, lírafarkú, fátyolfarkú stb. Ezután több európai országban is létrejöttek guppi - tenyésztő egyesületek, amelyek évente tartottak kiállításokat, ahol az új színmintázatú . Nem ‎: ‎Poecilia Osztály ‎: ‎ Sugarasúszójú halak ‎ (Actinopterygii) Faj ‎: ‎P.


Eladó bubbi guppi figurák csak egyben! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - guppi. Guppi tenyésztö akvárium. Csak egy színváltozatú guppit tartok benne.


Mára a tenyésztők , megfelelő válogatással és keresztezéssel a guppik rengeteg változatát hozták létre: elsősorban a hímek . A hazai guppi - tenyésztők száma az utóbbi években jelentősen megnőtt, a munka komoly szakmai felkészülést, kitartást igényel, mivel egy-egy . Több lent) - Válaszok a kérdésre. A többi kategóriában . Színes guppikkal versenyeztek a tenyésztők. Nemzetközi guppi kiállításnak és versenynek adott helyet a . A díszhal- tenyésztő szakember hozzátette: kevés tapasztalattal.


A guppi akváriumhalakat otthon tartja. A kölykök a legnépszerűbb típusok. Először csak a szebbnél szebb színváltozatok kitenyésztésére koncentráltak a tenyésztők , később már az úszók. Hal - Elevenszülő - Szivárványos guppi - Poecilia reticulata a Élőlények gyártótól - GreenAqua.


Délelőtt órakkor indultunk . Az elevenszülők egyik legnépszerűbb képviselője a guppi. Störzbach felismerte a guppi továbbtenyésztésének genetikai lehetőségeit,. A plattik sokféle tenyésztési formája létezik.


A hím guppik tenyésztési formái pompás hát- és farkuszonyaikkal tűnnek ki. A Mexikói kardfarkúhalak különösen. A szivárványos guppi csontos halak osztályába a fogaspontyalakúak rendjébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.