2019. április 24., szerda

Láncos kaspó

Az Ariel Liquid Powder mosószer a folyékony állag előnyeit ötvözi az Ariel kiváló folteltávolító hatásával. Az intelligens előkezelő kupak előkezeli, tisztítja és eltávolítja a foltokat, valamint segít a folyékony mosószer megfelelő adagolásában. Ariel Baby folyékony mosószert közvetlenül a foltra!


A folteltávolító hatás fokozása érdekében az innovatív előkezelő kupakkal gyengéden dörzsöld. A mosószer adagoló ki lett tisztítva?

Nyomja le és tartsa nyomva az öblítő kupakot , majd vegye ki az adagolót. Tisztítsa meg az adagolót és a . Chef Aadagoló kupak , 1ml-es, ml-ként mérőcsíkkal. Adagoló kupak 1ml Chef A1. AlmaWin Öko folyékony mosószer konc.


Kézi mosás: ml folyékony mosószer liter vízhez. Folyékony mosószer ARIEL Color l (80x) mi továbbra is szállítunk házhoz,. Gépi mosás esetén a táblázat .

Ariel Color folyékony mosószer l (mosás). Az adagolókupakkal ellátott folyékony Ariel mosószer már első mosáskor tökéletesen eltávolítja a foltokat. A csavaros, pattintható tetejű kupak megakadályozza a kifolyást, illetve csepegést. AMWAY folyékony tisztítószerek adagolását és mérését segíti.


Hová kell önteni a folyékony mosószert ? A gyártók hasonlóan jelölik a mosószer adagolókat , és hasonlóan működnek is. Az előkezelő kupakkal rendelkező Ariel folyékony mosószer már az első mosás. Mosószeradagoló folyékony (eredeti) BEKO mosógép.


Különleges előkezelő- és adagoló kupak – célzott foltkezelés, pontos adagolás. A drága mosóport, folyékony mosószert , öblítőt helyettesítheted olcsó házi szerekkel. Ne nyissa ki a mosószer - adagolót a gép működése közben.


Van külön folyékony mosószer adagoló kupak. Hátra lévő idő kijelzés, rövid programok. A centrifuga sebességét állíthatom.


Mindenkinek ajánlom ezt . AJÁNLOTT ADAGOLÁS : Öntsön ml-t (fél kupak ) a mosógép öblítőrekeszébe.

Szállítási idő: nap. A Lovela folyékony mosószert kifejezetten a gondoskodó anyukák számára fejlesztették ki. A rugalmas gumisörtékkel és adagolófelülettel rendelkező kupak lehetővé teszi, hogy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.