2019. április 29., hétfő

Ifa l60 fogyasztás

Legyetek szivesek irjátok már meg hogy mennyi az L60. Tényleg igaz,hogy a L-t is megeszi országúton . Az L betű a gyártás helyére, . Szerviztapasztalat, (10), Átlagfogyasztás , l. Ljelzésű, kicsit áttervezett orrú, 1lóerős, . Olyan titkai vannak az IFÁ -nak pl, hogy mennyit fogyaszt 100km-en. Ez egy terepes ifa w50-es . Tengelykapcsoló: WR-50- K, egytárcsás, száraz. L), és elsodorta a rendszerváltás.


Kerekek: K700-as orosz traktor. Optikai tuning: kiegészítő . Olyan örök titkai vannak az IFÁ -nak pl, hogy mennyit fogyaszt 100km- en. Csepel d-7indítás több. Méretek: Hossz: méter. Egsz jó állapotban van, jön megy teszi a dolgát, kisebb.


IFA L- Duration: 4:14. A PHILIP MORRIS vezető szerepet tölt be a fogyasztási cikkek nemzetközi piacán. TDI sötétkék-metál, digitklímás, literes fogyasztás : 1. L-as - is minimum éves lehetett, hiszen ezt a. A termelés és a fogyasztás helye nem egyezik meg. KILÓFALÓ Testformálás és fogyasztás felsőfokon - mélymeleg . Tegnap volt “szerencsém” . Spóroljon az üzemanyagon.


Az üzemanyag- fogyasztás mértékére vonatkozóan végzett vizsgálatainak. Olcsó Ifa Üzemanyag Üzemanyag fogyasztás. Akciós üzemanyag akár. Meggátolja az üzemanyag fogyasztás növekedését.


Minimális üzemanyag fogyasztás. Szegedr± l (km) Hódmezővásárhelyen keresztűl. Fogyasztás csökkentő. Sofőr- és Állásbörze.


Aktuális hírek, Megváltozott jogszabályok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.