2019. április 22., hétfő

Ragasztható lépcső élvédő

A csúszásgátló kialakításnak köszönhetően. Vásárlás: Élvédő , szegély árak, eladó Élvédők , szegélyek. Akciós Élvédő , szegély ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. APU AG cégcsoport tagja. Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok .

Sima egyenletes felületre ragasztható , öntapadós. Kétszínű csúszásgátló alumínium lépcsőprofil. Tulajdonságainak köszönhetően a profil biztonságos lépcső használatot biztosít, egyben védi a lépcsőfok éleit . Utólagosan ragasztható kivitel. Hidegburkolat és laminált padló lapokkal burkolt lépcsők élvédésére szolgál. Több éves burkolási tapasztalattal rendelkező cégünk a kivitelezés mellett.


Lépcsőélvédő ragasztható. MAPEI anyagokat, SIGMA csempevágókat, élvédő termékeket, szerszámokat . A lépcső élvédő különböző méretekben kapható és online megrendelhető.

A termék finom vonalvezetésének köszönhetően, esztétikusan szögletes . Ebben a kategóriában az összes élvédő , élzáró, teraszszegély profilunk. Ezüst padlószegély belső sarok az ezüst eloxált alumínium ragasztható szegélyhez . Kopásállósága igen jó. Színek: fekete, barna, szürke, . Profilplast PP Öntapadós lépcsőélvédő , alu 25xmm, m, eloxált matt bronz Burkolatok. Sarokvédő, élvédő a piacvezető babaáruházlánctól. PVC lépcsőtakaróval ,vagy külön élvédővel ragasztva.


A habszivacs élvédőket fel kell ragasztani , ezek között van olyan, amelyik méretre vágható, akár lépcső. Burkolati profilok kontakt módon történő ragasztására. Ha a szobához használt laminált padló lapokkal akarjuk megoldani a lépcső burkolást akkor az élvédők széles választékát találjuk az . Szilikon élvédő L profilok gyártása és értékesítése fémhez, fához, üveghez, lépcsőhöz és kerámia. Nútba építhető és ragasztható kivitelű. A szilikon élvédő L profilok használhatók munkapultok éleinek védéséhez, lépcsők éleinek . Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi ajánlatot a lépcső burkolás és.


Különös gonddal kell a lépcső burkolás alkalmával a lépcső burkolatot ragasztani. A lépcső burkolat élvédőket úgy kell elhelyezni hogy minimálisan 2mm rés . A lépcsőtakaró előnyösen alkalmazható lakó- és közösségi épületek belsőtéri, beton és vasbeton. Kemény műanyag élvédő : az AB3 A22-es és A28-as kemény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.