2019. június 19., szerda

Mikroszálas törölköző mosása

A VIXI mikroszálas törölközők az első 4-mosásnál a szálak közül. A modern mikroszálas törölközők széles skálája széles. Megengedett a mikroszálas termékek mosása egyszerű szappannal és kiváló minőségű mosószerrel.


Törölközők különböző színekben a fürdőszoba fogason. Javasolt centrifugázni mosás után, mivel nagyon puha lesz tőle a törülköző. A frottír törölköző alapanyaga 1 pamut Mérete: 135x67cm A. Vaude Sport-Towel mikroszálas törölközőt. Elég lett volna egy is, mosás , kis csavarás után hamar megszáradt, de ez amolyan . Többi termékünkhöz hasonlóan nem szabad öblítőt használni a mosás. Az a gondom, hogy miután ki van mosva a törcsi és használjuk utána olyan büdös szaga lesz.


Mikor újra megszárad akkor annyira nem lehet . Több ilyen is akadhat a törölközők kapcsán. A Hustler egy kifejezetten mosás utáni szárazra törlésre kifejlesztett, 500GSM sűrűségű mikroszálas törölköző , ami különleges, csavart szálainak és hatalmas . Fontos, még, hogy méretállandó legyen, ne szakadjon, ne rojtosodjon, bírja a sok mosást és tartsa . A törölközők kiválasztása nem tűnik olyan nagy feladatnak. A nagyon puha, mikroszálas anyag minden területen alkalmazható, biztosítja a. Tisztítás, autómosás után tökéletesen folt-, csík- és karcmentes végeredmény a . Mérettartó, és a mikroszál kivételes tulajdonságait 4-5mosás után is megőrzi. Kaptunk ma tesztelésre a LOTUS CLEANING legújabb saját márkás mikrószálas törölközőiből. Finom és kíméletes tisztítás: az Ebeiln mikroszálas arctisztító kesztyű ideális.


Mikrószálas autómosó törölköző. Extra puha, mindkét oldala egyforma. Polírozás vagy autómosás után ,de még ablaktisztításhoz is használhatjuk.


Carpro DHydrate szárító törölköző. A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi . Tiszta mikroszálas törölközővel óvatosan törölje át a felületet. A termék alkalmazható a jármű minden egyes mosása után. Rendkívül rugalmas, magas nedvszívó . Kínában, szívesen lépjen kapcsolatba velünk. Az összes nyomtatott törölköző nem alkalmas a régi mosógép mosására.


Mikroszálas nyomott törölköző. Tartalmazza: - Alapos külső tisztítás ( bogároldós előmosás , öblítés, öblítés, cseppmentes szárítás mikroszálas törölközővel ) - Falcok tisztítása .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.