2019. június 14., péntek

Polifarbe platinum színek 2019

Mély színek esetében különösen fontos az alapfelület egyenletessége, mivel az . Termékajánló: Cellkolor Brill Extra fehér. A fentebb látott színek azonnal rendelkezésre állnak, amennyiben ezen színek valamelyikének világosabb árnyalatát szeretné. A legújabb trendeknek megfelelő pasztellárnyalatok a meglévő színskálát teszik még vonzóbbá. Azóta, évről, évre új árnyalatokkal színesítjük a meglévő . Száradási idő ‎: ‎óra Higítás ‎: ‎Ha a felhordás módja szükségessé te.


Tárolás ‎: ‎5-25°C hőmérsékleten. A képeken szereplő színek illusztrációk, számítógépmonitoronként eltérő árnyalatokat mutathatnak. POLI- FARBE PLATINUM. Az első évben csak fehér színben, . Különleges receptúrájának köszönhetően nemcsak mosható, hanem dörzsölhető felület . Nyitva tartásunk : Hétfőtől-csütörtökig . Ha már korall akkor . Még egy jó hír: az új.


Ecsetre fel vár a színtiszta kikapcsolódás Amszterdamban, Londonban,. BELTÉRI FALFESTÉK PLATINUM 1L FEHÉR és még 8termék közül. Forrás: - Máté Angi Az emlékfoltozók c. Színtartomány : barna.


A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől ! Az Év Terméke Díjat beltéri falfesték kategóriában. A színek döntő szerepet játszanak életünk során, de nem csak. Csúsztasson a többi képért (kép elérhető). Koppintson duplán a nagyításhoz. A festék színe többszöri tisztítás után is hosszú ideig élénk, ragyogó marad.


Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes beltéri falfesték, mely alkalmas új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton, valamint tapéta . Falszíntrendek alakulása. Az idei év meghatározó színei a fagylalt színek , . Platinum Egyrétegű beltéri falfesték. Hozáadott formaldehid mentes, extra nagy fedőképességű, gélesített,.


Főleg a krém, rózsaszín és bézs színek letisztult verzióit kedvelem, és ezek nem. Erre a stílusra a bohóság és a lazaság jellemző, tele van bátor színekkel és a . Idén új trendszín kapott helyet a . Festékek, szerszámok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.