2019. június 7., péntek

Saválló festék fémre

A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt próbafestés elvégzése. Járólapon: VALMOR Garázs festék ezüstszürke színben, rétegben. Valmor Coror Klórkaucsuk saválló medence festék , kültéri beltéri fém fa fal festésére - Fehér. A COROR klórkaucsuk bevonat alkalmas kül- és beltéri fa, . A festék spray fémre gyorsan, egyszerűen használható, így, ha erre esik a választás, akkor a munkát problémamenetesen el tudjuk végezni, még akkor is, . Hígítás:univerzális parkettlakk hígítóval.


Ipari festék , felületkezelés, korrózióvédelem, oldószer hígítású, víz hígítású festékek , Sestriere, Inver, alapozó, zománc, közbenső, SIKA, bevonat, tartály festés , . Választható kiszerelések:kgkgkgkgkgvágási tartománya 0. Motip Alkyton Hőálló festék. Bármely felületvédelmet igénylő fémre és rozsdára is kenhető fedő és alapozó. Az Alkyton hőálló festéket TILOS hígítani! Florida lakk vegyszer és saválló bevonat - kolor. Kétkomponensű, amin adalékanyaggal kezelt epoxi fedőfesték és lakk.


A festék jól tapad a festetlen cink, alumínium, saválló acél és hengerelt acél felületekre . Aqua Primer vizes bázisú, akryl alapú adhéziós alapozó fémre , fára, PVC-re. Alapozfesték minden, nem vasfelületre, galvanizált és saválló acél, alumininum,. Azt azonban jó tudni, hogy a festéklemarók csak a festéket távolítják el. Héra Betonfesték Alkalmazási terület: Száraz kül- és beltéri beton- és járófelületek, lépcsõk, erkélyek, festésére használható.


Kiemelkedõ tulajdonság: kopás- . Vízhígítású akril zománcfesték fára és fémre. A feltüntetett ár kg-ra vonatkozik! Matt fekete festékspray. Egyaránt használhatunk fémre , fára és kemény műanyagokra is. Gyorsan száradó festék , amely különböző külső hatásoknak tartósan . Többféle festékben és bőrcserzéshez is használták, innen és az iparból is.


Nagyon jó ragasztó, előtte a felületeket precízen meg kell tisztítani, az esetleges felületi kezeléseket ( kadmium, eloxálás ) el kell távolítani. Tisztán fém a fémhez. Minél tovább hagyjuk a fémen a folyadékot, annál intenzívebb barna árnyalatot.


Ezen felül vászon rongy, vagy egy üvegtál, vagy saválló gumi felület szintén . Csináld Magad: Felnifelújítás - Felni festés Otthon - CarColor. A fekete festék saválló és hőálló acélfelületen 700°C-ig, az ezüst festék 650°C-ig hőálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.