2019. június 17., hétfő

Subwoofer erősítő kapcsolási rajz

Első ránézésre a kapcsolás három részből áll, ami a két műveleti erősítőre épül. Az áramkörben állítható az erősítés és a vágási frekvencia. Most egy lakásba való aktív subwoofer hangdoboz készítésével ismertetlek meg. A doboz lényege, hogy bele van építve egy speciális erősítő , ami kiszűri . Segítségeteket kérném gyári subwoofer kapcsolások ügyében.


Subwoofer erõsítõt honnan?

További találatok a(z) forum. Légrádi Zoltán kapcsolási rajz gyűjteménye! V 3A-es Tápegység, Egyéb bonyolult kapcsolások. V -tól működő LE Egyéb egyszerű kapcsolások. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó.


A TL0IC négy darab műveleti erősítőt tartalmaz, melyből az első (U1D) a bemeneti. A szűrő kapcsolási rajza. Crutchfield Recommended.

Megépítése egyszerű, helyigénye kicsi. Rendkívül jól skálázható . Ha az erősítő kimenetén csatoló kondenzátor van, akkor a frekvencia-. A beültetési rajz eltért a kapott nyáktól, emiatt a kapcsolási rajzot kell . Simson S53C Kapcsolási Rajz. Egy egyszerű sztereó rádióadó kapcsolása található meg itt, ami akár. Házimozi rendszerek, erősítők az ország egész területén.


Szervizkönyv kapcsolási rajzok. Tannoy aktiv erősítő átalakítása aktív sub panelre. Ha nem, akkor jó lenne egy kapcsolási rajzot feltenni. Kérdések hasonló témákban: hangfal, erősítő , mélyláda, subwoofer ,. Beépíthető szuberősítő , W. Sajnos eddig nem sikerült kapcsolási rajzot találnom. Center és subwoofer hangsugárzók tervezése és kivitelezése.


A meglévő subwoofer. A mikrofonerősítő elvi kapcsolási rajza. Igazábol nekem a crossower, EQ kapcsolási rajza érdekelne! A fenti aktív szubhoz létezik szerintetek kapcsolási rajz ?

Láttam valahol bagóért egy erõsítõ hibásat, és régi vágyam egy aktív szub. Elektromos bekötési rajz. Megjegyzés: Ezzel a lehetőséggel a subwoofer hangerejét az autórádió Fader gombja . Az erősítő beszerelése, bekapcsolás és beállítása előtt. ELEKTROMOS KAPCSOLÁSI RAJZ.


A SubSeries 2egy öttagú család középső tagja. Konkrétan az erősítő 2wattos (csúcsértéke 3W), D osztályú, diszkrét MOSFET-eket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.