2019. október 14., hétfő

Kezi mosogatoszer hazilag

Ebben a kötetben 1 házilag elkészíthető tisztítószer receptjét gyűjtöttük össze. A házi munka könnyebbé és gazdaságosabbá válik, ha ezeket a tippeket . Természetes házi tisztítószerek. A mai modern tisztítószerek nagy mennyiségű vegyi anyagokat tartalmaznak és ezek . Ezek a leghatásosabb házi tisztítószerek. Gyakran bármilyen vegyszernél is hatásosabbak a filléres, háztartási természetes anyagok a . A házi tisztítószerekkel megszabadulhat a bűztől, izzadságfoltoktól, ablakot és edényeket moshat, megtisztíthatja a sárgarézt.


Ráadásul olyan illatuk lesz, . Foszfátmentes, a természetben is előforduló környezetbarát tisztítószer és mosószer. A forró vízben jól oldódó, erősen lúgos kémhatású nedvszívó porból kis . Egészséges életmód bookline. Itt a háztartásom hulladékmentesen és természetesen sorozat második része amiben a házi tisztítószereim. Csillogjon zölden a ház – Öko tisztítószerek házilag. Egy átlagos háztartásban a takarítás minden területét uralják a szintetikus vegyszerek, de könnyen változtathatunk a helyzeten, ha felfedezzük . Ablaktisztító házilag – nem hagy nyomot.


Ez az ablaktisztító tartalmaz egy meglepő összetevőt. Keményítőt saját jószántamból nem tennék bele . Ma már (szerencsére) egyre jobban . Tisztító, zsíroldó és vízlágyító hatású, erősen lúgos kémhatású, forró vízben jól oldódó fehér por. Ipari előállítása során nem . Rengeteg pénzt takaríthatsz meg, ha a bolti . Tavasszal nem csak a testünket, hanem a környezetünket is kicsit rendbe rakjuk.


Házi tisztítószerek 6Ft-ért már a Tiéd lehet. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Kiszállítás már 5Ft-tól!


Sok esetben viszont a könnyen beszerezhető egyéb háztartási szerekkel, és ezekből készített régi receptekkel legalább olyan eredményt lehet . Sokan érdeklődtetek vegyszermentes, házilag elkészíthető tisztítószerek után. Megkértem egy nálamnál hozzáértőbb naturmamit, hogy ossza . Többször esett már szó itt a blogon az egyszerű tisztítószerekről: az ecet, a szódabikarbóna és a citrom felhasználásáról már korábban is írtam. További ötletek a következővel kapcsolatban: Takarítás, Háztartási tippek . Készítsen házi tisztítószereket fillérekből!


Kezi mosogatoszer hazilag

Ez a cikk több mint 2napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.