2019. október 10., csütörtök

Súlyzórúd tartó állvány

Gorilla Sports Súlyzórúd tartó állvány. Húzza a centrifugálást. AddThis Sharing Buttons. Súlytartó, rúdtartó , állvány -ok, mind otthoni és mind stúdió verzióban megtalálhatóak.


Az állvány -ok lehetnek guggoló állványok, súlytartó állványok egyéb . A Kettler súly és rúdtaró állvány kíválóan alkalmas a különböző méretű és tömegű súlytárcsák, illetve a súlyzórudak tárolására. Rúdtartó állvány testépítéshez, guggoláshoz, húzódzkodáshoz. A kép csak illusztráció, a termék . Súly és rúd tartó állvány - Súlyzók, kiegészítők - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . A Flex állványai a legmagasabb minőségi és design . Speciális bevonat a nagy ellenállás és hosszú élettartam . Body-Solid GOWTTárcsatartó rúdtartóval 50mm.


Toorx falra szerelhető rúdtartó állvány. Otthoni gyakorló rúd kétkezes bicepsz gyakorlatokhoz. AGM Egykezes tartó soros. Kettler súly és rúdtartó állvány Kettler rúd és súlytartó állvány egy remek kiegészítő az otthoni vagy kisebb fitnesztermi súlyok és rudak tárolásához. A Ketter súly- és rúdtartó állvány univerzális megoldást kínál a szabadidős edzéshez szükséges legtöbb kiegészítő, illetve súlytárcsa, súlyzó és súlyzórúd . Ezen típusú poliuretan súllyal ellátott súlyzórúd kiválóan alkalmazható.


Az Apus Sports Olimpiai rúdtartó állványok a szabad súlyzónák fontos eszközei. ATLAS evező pad felhúzó pad . Arra tervezték, hogy akár 1kg-ot is elbírjon. Ennek a biztonságos állványzatnak nem csak a . A CAPITAL SPORTS Deportar súlyzó rackben társra lelhet az egykezes súlyzók tárolása során. A súlyzótartó kizárólag acélból készült és nagyon stabil, nagy . Fitneszgépek, futópadok.


GORILLA SPORTS SÚLYZÓRÚD TARTÓ ÁLLVÁNY. MOVIT kétkezes SZ súlyzó rúd - 1cm. Olympiai rúd tartó állvány.


A Signature sorozatú súlyzórúdtartó állvány súlyzórúd tárolására alkalmas. A gép fröccsöntött uretán védőréteggel van bevonva, amely megakadályozza a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.