2019. október 29., kedd

Kézmelegítő párnácska használati ut

MELEGÍTŐ PÁRNA HASZNÁLATI UTASÍTÁSA. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz. Ne helyezze a vezérlő egységet a paplan vagy a párna alá, ha a készülék be.


Szív alakú kézmelegítő , kézmelegítő , többször használatos! A Melegítő Só Párna egy olyan termékcsalád része, amely egy különleges fizikai jelenség felhasználásával lehetővé teszi, hogy. A készülék használata előtt pontosan olvassa el!


Használati útmutató. Csak a sima zacskóban a piros melegítő. Termékméret:× × cm. Zselés kézmelegítő párna db-os készletben.


Kézmelegítők , darabos készlet percig tartja a meleget. A melegítõpárna fóliába csomagolt egyszerhasználatos, környezetbarát anyagok felhasználásával készített termék. A használati utasításban az van, hogy bele kell tenni a forró vízbe,. ELFOGADOM ÉS TOVÁBB BÖNGÉSZEK.


Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb . Sziaaaa en ezt nem ertem egyszer mar megtortem akkor nem lehet többször? Többször használható melegítő párna. Testmelegítő párna , tasak és további infók, vélemények, melyek segítik a Testmelegítő választást.


Szakértők által összegyűjtött megbízható linkek. Hőtermelő melegítő tasakok , párnácskák. Népszerű a cipőbe rejtett láb-lábujj melegítő és a kesztyűbe helyezhető kézmelegítő is. Ha szeretnél maximális biztonságot a babakocsiba vásárolj hozzá pillangó párnát!


A kézmelegítő párna akár több órán keresztül is tartja a meleget, folyamatos hőérzetet. Géltartalmú kézmelegítő párna. Elem nem szükséges a működéséhez. Reklámajándék leírás : Értékelések.


Kirándulásnál, szánkózásnál, síelésnél egyaránt jólesik kézmelegítőt. A(z) Melegítő párna szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. Ez a kézmelegítő tulajdonképpen egy műanyagba tasakba zárt folyadék, amelyben egy kis fémkorong.


Delphin ARCTIC melegítő párna (2db) 9Ft-os áron kapható a VikingCarp áruház Kiegészítő kellékek kategóriájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.