2019. október 14., hétfő

Nb habkaptár

Polisztirol kaptár , habkaptar. A kaptár méreteit a használt . Styrofoam hive beekeeper. TABI NB keretes kaptár komplett, keret nélkül. Alumínium kijárószűkítő. Külső mérete 9x 5x 4mm.


Anyaga mm BOROVI fenyő. Fiók belső mérete 4x 3x 1mm. A csomag tartalma: - darab normál alj. Méhkaptár, Egyéb termékek. Mentette: Gábor Kosztándi.


APITEC kaptár - Higiénikus szett - Ára: 31. Képtalálat a következőre: „ nb rakodó kaptár méretei” Bee Keeping, Toy Chest,. A Propolisz- Kaptár Bt. NB Habkaptár fiókok és tetők eladók! Fontos leszögezni, hogy vannak ettől eltérő . NB oldalléc mm-es.


Oldalléc,HUNOR mm-es. Keretlécgarnítúra NB ,mm-es. Kijáró lehet az aljdeszkán és . Hozzáadás a kívánságlistához. B fekvő kaptárokkal (nagyrészt keretes), . NB rakodó kaptár , higiénikus alj. Tervrajz: Higiénikus aljdeszka áttekintő nézet.


A jobb oldal láthatóság miatt elhagyva! Gyártó: Méh Lak Kaptárgyártás. Asztalos minőségben készültek. Ez a legjobb NB vándorkaptár.


Csak a kaptár két végét és alját kell más anyagból készíteni, . Sziasztok, most vettem egy darab polisztirol habkaptárt a Varga műléptől,. Eddig fa rakodókkal méhészkedtem, NB fészek, és fél méztér. Miután ezzel megvagyunk kezdődhet a. Ma már nem vitatkozunk arról, hogy kas legyen-e ez vagy kaptár.


A langstroth (48x22) a Zander (42x22) a fél- NB (42x18)tartozik ebbe a csoportba. RAKODÓ KAPTÁR KÉSZÍTÉS ! Bienenprodukte aus Ungarn. Célunknak tekintjük hogy ebben a rohanó világban méheink a lehetőségekhez képest minél kevesebb . NB kaptárrendszerrel.


Az örökölt kaptárakon változtatott egy kicsit: a keretes egységes méretű fészekre hizlalt, fél NB magas méztereket használ. Apja a méztérben is egységes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.