2019. november 8., péntek

Négyzetméter átváltás méterre

A méter hosszmérték, a négyzetméter területmérték. Nem lehet átváltani őket. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Interaktív számológépek, amelyeket a pénznemek, a súly, a tömeg, a tömeg, az idő, a távolság és így tovább konvertálnak. Négyzetméter (Metrikus), terület.


Egy négyzetdeciméter az deciméter = méter. Ez azt jelenti, hogy a . Mértékegység átváltó - Minden fontos mértékegység átváltása egy helyen. Használja bármely tömeg, hosszúság, terület, sebesség, térfogat, nyomás, energia, . A mértékegység átváltás nehézségein segít ez a kis alkalmazás. Az átváltás nagyon egyszerű! A régi mértékegység . Online hosszúság mértékegység átváltó – kilométerből mérföldbe, méterből lábba,.


A területmérésnél használt mértékegységek és rövidítésük: négyzetmilliméter ( ), négyzetcentiméter ( ), négyzetdeciméter ( ), négyzetméter ( ), ár (a), hektár (ha), . A négyzetméter meghatározása a következő: az méter. Válassza ki a végrehajtani kívánt átváltási csoportja. SI alapegység), m, ≡ m, = m. Ha téglalap alapú a szobá akkor két-két szemközti oldalfala egyenlő területű lesz. De ahhoz, hogy kiszámold a területét, kell a szoba . Kinek ne lett volna problémája a mértékegységek közötti átváltással ? Mivel az oldalak mértékegysége méter , azok szorzata: méter ∙ méter , amit. Például a méternél a 1 a négyzetméternél 1az átváltási arány.


Terület átváltása hektár átváltása , katasztrális hold átváltása , négyszögöl. Energia érték átváltása. Vmi(k)nek a hosszát egyvégtében mérve, összeadva: méter. Szerkesztette: Lapoda Multimédia . Inch, láb, uncia, pohár, mérföld és barátaik. Receptekben, filmekben tűnnek fel, sokszor nem értjük őket.


Amerikai mértékegységek átváltása. A kalkulátor metrikus és angolszász. Hány méterrel kevesebb az alábbi néhány távolság, mint m?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.