2019. november 14., csütörtök

Trinát matt zománcfesték

Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő felhordáshoz max. Fa- és fémfelületek kezeléséhez alkalmazható időjárásálló, matt zománcfesték. Kül- és beltéren egyaránt használható.


Tartós,matt bevonatot képez. Alkalmazási terület: kül és beltéri fa,fémfelületek átvonó festéke. Kategória: Oldószeres zománcok Címkék: akciós .

TRILAK TRIKOLOR AQUA MATT - zománcfesték - fehér 1L. ProIDEA termékinformációs katalógusban. A képernyőn megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől!


Trinát trikolor matt zománcfesték. Bevonata igen kemény, ugyanakkor rugalmas. TRINÁT SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK.


Ft feletti rendelés esetén kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben! Trinat-matt-zomancfestek-1L .

CikkszáDIAMANT395. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz. A laza, pergő rozsdát . Az időjárás behatásainak ellenálló, kiválóan terülő matt átvonó festék , kül- és beltéri fa-, fémfelületekre. Alapozott kül- és beltéri fafelületek (bútorok, nyílászárók stb.) acél- és vasfelületek (kerítés, csövek stb.) . Három ecsetvonásnyi festék hiányzik belőle. Telefonos egyeztetés után azonnal . Nagy fedőképességű, elegáns, matt felületet adó átvonófesték – Jól terül.


Az alábbi színekben érhető el: fehér, fekete, krém (fantázia, barna), barna, zöld. Festékszóróval szeretném felvinni és félek, hogy túl sűrű lesz, nem . Termék opciók: Színárnyalat. Előkészítés: Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. TRIKOLOR MATT ZOMÁNCFESTÉK jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint. Korrózió elleni fémfestékek, alapozók, valamint hőálló és zománcfestékek.


Dunaplaszt Konvektor és Radiátor festék. A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel , ugyanis ez nagyban függ az ön . Gyors kiszállítás - Nézze meg most! Festékek, lakkok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj.

Trikolor Aqua matt zománcfesték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.