2019. november 12., kedd

Parókás galamb eladó

Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - galamb eladó. Balmazújváros április 06. Páva , parókás és kiskunfélegyházi keringő galambok eladók: Páva és Parókás galambok eladók.


Kínál Cero porcelán galamb : Eladó cero porcelán galamb. Dunlop nyári gumik újak - apro.

Eladó galamb ,pinty félék a Balatoni Madárkertben. A magyar óriás parókás galamb. Magyar pávagalamb múltja, jelene és jövője.


PARÓKÁS : Móré Demeter, Bartalis Árpá INDIAI PÁVAGALAMB : Kovács . Aki szereti a galambokat az ide való ! King galambok eladók , eredményes tenyésztőktől! Extra „galléros”,„ parókás ” galambok , fejük körül nagyon hosszú tollakkal.

A madár feje alig látszik ki a tollcsuklya alól. Ilyen a Kapucinus galamb és a Parókás. Galambokkal kapcsolatos könyv eladó ! Ezért eladó örvös galambot keresek! Bevallom azonban, engem inkább a fajták húskihozatala érdekel, mert egy parókás galambot csak nézegethetsz – a texánból azonban kerül a . Monori börzére is tudom vinni, megbeszélést követően.


Csere érdekelhe: pl:keltető,. Sándor Papp László német sirály galambbal Szathmári Tibor parókás galambbal Markseid . Strasszer, Karier, Parókás Törzssz. Pávagalamb , Parókás , Schmalkaldeni, Kínai galamb , Lahora. DVÖZÖLJÜK A MAGYAR PARÓKÁS GALAMB TENYÉSZTŐK FAJTAKLUBJÁNAK HONLAPJÁN. Az a szóbeszéd is járta a város galambászai között, hogy Potyesz család a fésű nagyobbítása végett parókás galambot párosították a fekete szívessel.


A Bihari parókás galamb kitenyésztése Kálmán Lajos órás mester nevéhez fűződik aki Romániában, Bihar megyében, több evtizedes kitartó munkával hozta. A abszolút bajnok galamb közül öt magyar fajta – tudtuk meg a. Parókásgalambok , pávagalambok , Itáliai tojások keltetésre eladók !

Jó minőségű,fekete-fehér fiatal parókás galambok eladók. Létezik azonban a természetvédelem és a galambtenyésztők között egy jelentős konfliktus is,. Leválasztás előtt álló, fiatal, budapesti magasröptű galambok eladók ! Elcserélném röpgalambra pár parókás és pár angol begyes . Feltöltötte: Lajos Nagy Parókás galambok - ZooBurza. Dobos galambfajták a Parókás , de talán a Pomerániai begyes is kapott némi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.