2016. április 15., péntek

Fekete fehér ruha mosása

Fekete - fehér ruha mosása , hogy a fekete fekete, a fehér fehér maradjon! Fórum, tapasztalatok, kérdések . Vettünk néhány fekete - fehér csíkos body-t. Kézzel nem eresztette a színét, direkt áztattam kicsit forró vízben mosás előtt.


Igaz van a ruhák között fehér is, de eddig sosem fogta meg a kék szín.

Színes- fehér ruha mosása. Mosás után foltos ruha. Fehérítés,segítsetek! További találatok a(z) nlc. A fekete ruhákat mosás előtt áztasd körülbelül fél óra hosszat hideg vízben, így.


A mosódió a fekete ruhák őre. Beszürkült a fehér ruha ?

Fogadd meg tippjeinket a még hatékonyabb ruhatisztítás érdekében. Elég egyetlen fekete zokni a fehér ruhák között, hogy elszürküljön az egész mosás. Nincs bosszúság és segítségével több . A színfogó kendő megvédi a ruháit attól, hogy mosás közben.


Ugye furcsán hangzik, hogy együtt moshatóak a fehér , a piros, vagy akár a fekete ruhák ? Bárkinek meggyűlhet a baja például egy fekete - fehér ruhával, . Most megtanítjuk neke mi alapján válogasd a szennyest mosás előtt! Megsárgult fehér ruhák , koszos sportzoknik, elszíneződött inggallérok. Elég, ha mosás előtt egy pohár citromlevet öntesz a mosógépbe.


A vízben oldódó szennyeződésektől - a narancs, gyümölcslé, feketekávé , tea okozta . Az e-mailekből és beszélgetésekből az derül ki, hogy a mosás és a vasalás a. A színes ruhák engedhetik a színűket, ezért kell külön válogatni a fehéret a színestől. Amikor mosásra kerül a sor, döntsd el. Egyes gyártóknál fekete ruhákhoz külön mosószer kapható.


A leginkább a mosás az, ami árt a ruhák színének és ez alól a fekete sem kivétel. Meglás a ruha mosása nem piszkos munka!

Ha véletlenül piros ruhát mosol össze fehérrel , a fehér ruha rózsaszínű lehet mosás után. A sötét vagy fekete ruhákat fordítsd ki és úgy tedd a mosógépbe, mert ez segít megelőzni a szín . Nem árt tudni, hogy a leggondosabb mosás után is elszíneződhetnek a fehér és világos ruhák , mert a vízben lévő ásványi anyagok kicsapódhatnak. Mennyire pompásan fest nyáron egy szépen lebarnult testen egy fehér felső vagy ruha ! Sokan ajánlják a fekete ruhák mosás előtti ecetes áztatását,. A fehér ruhák mosásához ajánlott mosószerek nyilván szóba sem jöhetnek . Az automata mosógépeknek köszönhetően a mosás , az öblítés és a centrifugálás.


A színes és a fekete ruhák mosásához a folyékony mosószerek használata. Ajánljuk külön mosni a fehér , a fekete és a piros ruhákat. A kifakult, elnyűttnek látszó ruhák néha éppen a divat csúcspontját jelentik, de valószínű. Kávé vagy tea Fekete ruháknál az öblítéshez használjon csésze lefőzött .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.